Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Zeleninové špízy

Tekvicová polievka s jablkom
Cestoviny na stredomorský spôsob
Jemný hubový guláš
Teľacie kotlety so zeleninou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Cuketové jednohubky
Polievka z rukoly a kreviet
Rolky z roštenky so zeleninou
Ražniči z lososa
Losos s cuketovou krustou
Šošovicová polievka so špenátom
Pizza v zemiakoch
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Bravčové kotlety s kuskusom
Pikantná rybacia zmes
Ovocný šalát s kuracinou
Polievka z fazuľových strukov
Tournedos s maslovou zeleninou
Hrachová polievka
Nové zemiaky s Ajvarom
Biela ryba s fazuľou
Pikantné bravčové závitky
Vyprážaný syr
Biela treska
Bravčová panenka so zeleninou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Treska s vajíčkovým šalátom
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Ravioly so šalviou
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Kuracie fajitas
Okúzľujúce letné kurča
Kuracie mäso na thajský spôsob
Rizoto na španielsky spôsob
Kurča na bielom víne
Grilované rebierka
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Polievka z bôbu
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Mediteránska rapsódia
Letné zeleninové ragú
Hubový guľáš
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Grilovaný hamburger
Kuracie tyčinky v kečupe
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Cestovinový šalát so surimi
Špagety zo Stredomoria
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Párky v slanine
Tuniakový šalát
Sladká bravčová panenka
Guláš z cíceru a mangoldu
Kuracie prsia pečené v rúre
Morčacina s citrónom a oreganom
Mrkvová polievka
Špagety s jesennou omáčkou
Zapečené špagety s tuniakom
Polievka s mäsovými guličkami
Kuracie mäso so zeleninou
Pečená jahňacina s mandľami
Chutný šalát z opečených zemiakov
Caponata a lá Podravka
Pohánka s klobásou
Lasagne z panvice
Paradajková polievka
Lahodné pečené zemiaky
Viac receptov pre túto náladu

Pripravíme si vegetariánsky gril s našou obľúbenou zeleninou a vychutnáme si zľahka zapečený pokrm.

Suroviny

2 konzervy mladej kukurice
20 g šampiňónov
1 Podravka na pečenú zeleninu
20 g cherry paradajok
2 cukety
1 fialová cibuľa

Použili sme

Podravka NATUR grill na zeleninu

Podravka NATUR grill na zeleninu

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby30 min

  • 1 Zeleninu a šampiňóny (môžeme použiť zeleninu podľa vlastného výberu) očistíme, umyjeme a nakrájame na malé kúsky alebo plátky. Kukuricu uvaríme a potom ju nakrájame rovnakým spôsobom.
  • 2 Takto pripravené ražniči pečieme na grile s malým množstvom tuku asi 15 minút a pritom ho otáčame. Ešte horúce špízy posypeme Podravkou a podávame s varenou ryžou.

Malé tajomstvá

Ak chceme použiť brokolicu, karfiol alebo mrkvu, tak ich predtým ako začneme grilovať, uvaríme vo vriacej vode.

Zdieľať s priateľmi