Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Cestoviny na stredomorský spôsob

Zapečené špagety s tuniakom
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Párky v slanine
Kuracie fajitas
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Cestovinový šalát so surimi
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Tournedos s maslovou zeleninou
Losos s cuketovou krustou
Polievka z fazuľových strukov
Tekvicová polievka s jablkom
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Ravioly so šalviou
Sladká bravčová panenka
Hubový guľáš
Letné zeleninové ragú
Kurča na bielom víne
Polievka z rukoly a kreviet
Pizza v zemiakoch
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Vyprážaný syr
Treska s vajíčkovým šalátom
Tuniakový šalát
Špagety s jesennou omáčkou
Polievka z bôbu
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Polievka s mäsovými guličkami
Biela ryba s fazuľou
Paradajková polievka
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Pikantné bravčové závitky
Mediteránska rapsódia
Pečená jahňacina s mandľami
Grilovaný hamburger
Kuracie mäso so zeleninou
Nové zemiaky s Ajvarom
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Rolky z roštenky so zeleninou
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Caponata a lá Podravka
Bravčová panenka so zeleninou
Kuracie tyčinky v kečupe
Guláš z cíceru a mangoldu
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Lasagne z panvice
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Morčacina s citrónom a oreganom
Grilované rebierka
Biela treska
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Špagety zo Stredomoria
Chutný šalát z opečených zemiakov
Cuketové jednohubky
Okúzľujúce letné kurča
Pohánka s klobásou
Hrachová polievka
Mrkvová polievka
Pikantná rybacia zmes
Ražniči z lososa
Jemný hubový guláš
Bravčové kotlety s kuskusom
Ovocný šalát s kuracinou
Rizoto na španielsky spôsob
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Zeleninové špízy
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Teľacie kotlety so zeleninou
Kuracie mäso na thajský spôsob
Lahodné pečené zemiaky
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Kuracie prsia pečené v rúre
Šošovicová polievka so špenátom
Viac receptov pre túto náladu

S chutným stredomorským jedlom si užijete deň naplno. Prekvapí vás jeho delikátna chuť a rýchla príprava.

Suroviny

50 ml olivového oleja
100 g mladej cibuľky
200 g čiernych olív
150 g sušených paradajok
1 lyžička kapár
1 kocka Zeleninového bujónu Podravka
500 ml vody
500 g Podravka cestovín (penne)
mandľové lupienky

Použili sme

Zeleninový bujón

Zeleninový bujón

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby20 min

  • 1 Na olivovom oleji opražíme nakrájanú cibuľku. Pridáme olivy a sušené paradajky.
  • 2 Necháme opiecť, pridáme kapary a zalejeme horúcou vodou. Pridáme kocku zeleninového bujónu, zamiešame a necháme chvíľu dusiť.
  • 3 V druhom hrnci si pripravíme cestoviny - "al dente", podľa návodu na použitie. Uvarené cestoviny zmiešame s hotovou zmesou.

Porcia

Na záver posypeme mandľami, ktoré môžeme predtým opražiť na panvici.

Zdieľať s priateľmi