Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Polievka z fazuľových strukov

Losos s cuketovou krustou
Šošovicová polievka so špenátom
Pizza v zemiakoch
Tournedos s maslovou zeleninou
Špagety zo Stredomoria
Pečená jahňacina s mandľami
Kuracie mäso so zeleninou
Kuracie prsia pečené v rúre
Bravčová panenka so zeleninou
Grilované rebierka
Tekvicová polievka s jablkom
Polievka z bôbu
Mrkvová polievka
Sladká bravčová panenka
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Okúzľujúce letné kurča
Treska s vajíčkovým šalátom
Kuracie tyčinky v kečupe
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Lahodné pečené zemiaky
Teľacie kotlety so zeleninou
Párky v slanine
Guláš z cíceru a mangoldu
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Pohánka s klobásou
Cestovinový šalát so surimi
Hrachová polievka
Kuracie mäso na thajský spôsob
Jemný hubový guláš
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Kurča na bielom víne
Chutný šalát z opečených zemiakov
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Tuniakový šalát
Bravčové kotlety s kuskusom
Polievka s mäsovými guličkami
Biela ryba s fazuľou
Caponata a lá Podravka
Pikantné bravčové závitky
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Vyprážaný syr
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Zeleninové špízy
Polievka z rukoly a kreviet
Lasagne z panvice
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Cestoviny na stredomorský spôsob
Zapečené špagety s tuniakom
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Hubový guľáš
Paradajková polievka
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Biela treska
Špagety s jesennou omáčkou
Mediteránska rapsódia
Ravioly so šalviou
Rolky z roštenky so zeleninou
Ražniči z lososa
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Cuketové jednohubky
Letné zeleninové ragú
Ovocný šalát s kuracinou
Nové zemiaky s Ajvarom
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Morčacina s citrónom a oreganom
Pikantná rybacia zmes
Rizoto na španielsky spôsob
Kuracie fajitas
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Grilovaný hamburger
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Viac receptov pre túto náladu

Pri tejto lahodnej polievke urobenej zo zemiakov, mrkvy a fazuľových strukov sa každý podľa svojej chuti môže rozhodnúť, či ju chce posypanú sladkou alebo štipľavou mletou paprikou.

Suroviny

3 lyžice olivového oleja
200 g cibule
200 g mrkvy
800 g fazuľových strukov
150 g zemiakov
1 lyžička sladkej/štipľavej mletej papriky
1 lyžica Podravka ochucovadla
1 strúčik cesnaku
100 ml smotany na varenie
1 lyžica čerstvej nakrájanej petržlenovej vňate

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby60 min

  • 1 Na zahriatom oleji si opražíme najemno nakrájanú cibuľu, pridáme mrkvu nakrájanú na krúžky a ešte chvíľu opražíme.
  • 2 Pridáme očistené, umyté a na malé kúsky nakrájané fazuľové struky a zemiaky, sladkú/štipľavú papriku, zalejeme vodou, pridáme Podravka ochucovadlo, pretlačený cesnak a varíme na miernom ohni zakryté pokrievkou, dokým zelenina nezmäkne.
  • 3 Primiešame smotanu varenie a necháme prevrieť.

Porcia

Podávame posypané nasekanou petržlenovou vňaťou.

Zdieľať s priateľmi