Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Treska s vajíčkovým šalátom

Ovocný šalát s kuracinou
Bravčová panenka so zeleninou
Tekvicová polievka s jablkom
Kuracie mäso so zeleninou
Vyprážaný syr
Guláš z cíceru a mangoldu
Kurča na bielom víne
Šošovicová polievka so špenátom
Kuracie prsia pečené v rúre
Cuketové jednohubky
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Okúzľujúce letné kurča
Hrachová polievka
Chutný šalát z opečených zemiakov
Kuracie tyčinky v kečupe
Caponata a lá Podravka
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Zeleninové špízy
Ravioly so šalviou
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Lasagne z panvice
Tuniakový šalát
Kuracie mäso na thajský spôsob
Rolky z roštenky so zeleninou
Sladká bravčová panenka
Špagety zo Stredomoria
Kuracie fajitas
Párky v slanine
Mrkvová polievka
Jemný hubový guláš
Cestovinový šalát so surimi
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Nové zemiaky s Ajvarom
Teľacie kotlety so zeleninou
Pizza v zemiakoch
Ražniči z lososa
Pikantná rybacia zmes
Grilovaný hamburger
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Pikantné bravčové závitky
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Polievka z fazuľových strukov
Mediteránska rapsódia
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Zapečené špagety s tuniakom
Bravčové kotlety s kuskusom
Paradajková polievka
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Tournedos s maslovou zeleninou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Polievka z bôbu
Grilované rebierka
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Rizoto na španielsky spôsob
Pečená jahňacina s mandľami
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Biela treska
Pohánka s klobásou
Polievka s mäsovými guličkami
Biela ryba s fazuľou
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Hubový guľáš
Losos s cuketovou krustou
Letné zeleninové ragú
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Cestoviny na stredomorský spôsob
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Špagety s jesennou omáčkou
Lahodné pečené zemiaky
Morčacina s citrónom a oreganom
Polievka z rukoly a kreviet
Viac receptov pre túto náladu

Opečená treska je vždy na stole vítaná, preto si vychutnajte jednoduché a chutné jedlo podávané s bohatým vajíčkovým šalátom a Ajvarom od Podravky.

Suroviny

800 g filé z tresky
1 lyžica Podravka ochucovadla
100 g kyslých uhoriek
70 g vlašských orechov
4 vajcia
Ajvar jemný Podravka
olivový olej
niekoľko kapár
zväzok jarnej cibuľky

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Filé z tresky potrieme zmesou vytvorenou z Podravka ochucovadla a olivového oleja a necháme chvíľku postáť. Na rozpálenom oleji opečieme tresku. Ku koncu pečenia pridáme niekoľko kapár.
  • 2 Na tvrdo uvarené vajcia prekrojíme na štvrtiny, podľa chuti osolíme, pridáme kyslé uhorky nakrájané na kocky, mladú cibuľku nakrájanú na kolieska a poriadne premiešame.
  • 3 Pokvapkáme olivovým olejom a pridáme nasekané lieskové orechy.

Tip

Namiesto kapár môžete použiť čierne olivy.

Porcia

Tresku podávame s vajíčkovým šalátom a jemným Ajvarom od Podravky.

Zdieľať s priateľmi