Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Morčacina s citrónom a oreganom

Polievka z fazuľových strukov
Polievka s mäsovými guličkami
Mrkvová polievka
Chutný šalát z opečených zemiakov
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Tekvicová polievka s jablkom
Rizoto na španielsky spôsob
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Hrachová polievka
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Lasagne z panvice
Tuniakový šalát
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Kuracie fajitas
Tournedos s maslovou zeleninou
Vyprážaný syr
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Losos s cuketovou krustou
Šošovicová polievka so špenátom
Pizza v zemiakoch
Hubový guľáš
Cestovinový šalát so surimi
Kuracie tyčinky v kečupe
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Ražniči z lososa
Pikantné bravčové závitky
Lahodné pečené zemiaky
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Mediteránska rapsódia
Grilované rebierka
Pohánka s klobásou
Guláš z cíceru a mangoldu
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Letné zeleninové ragú
Rolky z roštenky so zeleninou
Pečená jahňacina s mandľami
Bravčové kotlety s kuskusom
Sladká bravčová panenka
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Polievka z rukoly a kreviet
Špagety s jesennou omáčkou
Kuracie prsia pečené v rúre
Caponata a lá Podravka
Biela ryba s fazuľou
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Pikantná rybacia zmes
Párky v slanine
Polievka z bôbu
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Kuracie mäso na thajský spôsob
Ovocný šalát s kuracinou
Grilovaný hamburger
Paradajková polievka
Bravčová panenka so zeleninou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Ravioly so šalviou
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Zapečené špagety s tuniakom
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Teľacie kotlety so zeleninou
Zeleninové špízy
Kuracie mäso so zeleninou
Cuketové jednohubky
Špagety zo Stredomoria
Treska s vajíčkovým šalátom
Biela treska
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Cestoviny na stredomorský spôsob
Jemný hubový guláš
Kurča na bielom víne
Okúzľujúce letné kurča
Nové zemiaky s Ajvarom
Viac receptov pre túto náladu

Toto jedlo si určite obľúbia tí, ktorí majú radi chutné, osviežujúce a ľahké jedlo, čo určite predstavuje morčacie mäso ochutené citrónom a oreganom.

Suroviny

600 g morčacích pŕs
1 lyžica Podravka ochucovadla
2 lyžice oregana
1 lyžička čierneho mletého korenia
4 lyžice olivového oleja
1 citrón

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Očistené, umyté a vysušené morčacie mäso nakrájame na pásiky, potrieme Podravka ochucovadlom, oreganom a čiernym korením.
  • 2 Pripravené mäso opražíme na zahriatom olivovom oleji, dokým nebude zlatohnedé. Zložíme z ohňa a pokvapkáme citrónovou šťavou.

Tip

Morčacinu môžete nahradiť kuracinou.

Porcia

Podávame teplé s pečenými alebo varenými zemiakmi a sezónnym šalátom.

Zdieľať s priateľmi