Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Dokonalá zelenina pečená v rúre

Lasagne z panvice
Morčacina s citrónom a oreganom
Guláš z cíceru a mangoldu
Lahodné pečené zemiaky
Kurča na bielom víne
Treska s vajíčkovým šalátom
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Chutný šalát z opečených zemiakov
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Mediteránska rapsódia
Cestoviny na stredomorský spôsob
Kuracie mäso so zeleninou
Biela treska
Tournedos s maslovou zeleninou
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Pečená jahňacina s mandľami
Rizoto na španielsky spôsob
Polievka z fazuľových strukov
Párky v slanine
Polievka z bôbu
Pizza v zemiakoch
Hrachová polievka
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Nové zemiaky s Ajvarom
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Zapečené špagety s tuniakom
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Tuniakový šalát
Špagety zo Stredomoria
Ražniči z lososa
Tekvicová polievka s jablkom
Ravioly so šalviou
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Cuketové jednohubky
Mrkvová polievka
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Caponata a lá Podravka
Špagety s jesennou omáčkou
Zeleninové špízy
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Sladká bravčová panenka
Polievka s mäsovými guličkami
Pohánka s klobásou
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Bravčová panenka so zeleninou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Letné zeleninové ragú
Kuracie mäso na thajský spôsob
Šošovicová polievka so špenátom
Hubový guľáš
Vyprážaný syr
Losos s cuketovou krustou
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Polievka z rukoly a kreviet
Kuracie tyčinky v kečupe
Teľacie kotlety so zeleninou
Kuracie prsia pečené v rúre
Okúzľujúce letné kurča
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Kuracie fajitas
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Ovocný šalát s kuracinou
Grilovaný hamburger
Pikantné bravčové závitky
Cestovinový šalát so surimi
Biela ryba s fazuľou
Jemný hubový guláš
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Grilované rebierka
Rolky z roštenky so zeleninou
Paradajková polievka
Pikantná rybacia zmes
Bravčové kotlety s kuskusom
Viac receptov pre túto náladu

Toto zapečené jedlo zo zeleniny si môžete pripraviť ako hlavné jedlo alebo ako prílohu. V oboch prípadoch budú chutiť rovnako dokonale.

Suroviny

1 kg zemiakov
1 červená paprika (150 g)
150 g zeleru
2 mrkvy (200 g)
1 cuketa (150 g)
1 cibuľa (100 g)
1 florentský fenikel (150 g)
15 g Podravky na pečenú zeleninu
5 polievkových lyžíc olivového oleja

Použili sme

Podravka NATUR grill na zeleninu

Podravka NATUR grill na zeleninu

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 6 osoby60 min

  • 1 Zeleninu nakrájame a rovnomerne rozmiestnime vo veľkej zapekacej mise alebo pekáči, posypeme Podravkou na pečenú zeleninu a premiešame.
  • 2 Polejeme olivovým olejom a zeleninu pečieme zhruba 50 minút v rúre vyhriatej na 200 °C.
  • 3 Podávame teplé ako hlavné jedlo alebo ako prílohu s pečeným mäsom.

Malé tajomstvá

Pokiaľ používate zeleninu s veľkým obsahom vody, ako je napríklad cuketa, pridajte ju k pečúcej sa zelenine, posypanú Podravkou na pečenie, až na posledných 15 minút pečenia.

Zdieľať s priateľmi