Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Špagety zo Stredomoria

Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Polievka z bôbu
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Jemný hubový guláš
Biela treska
Nové zemiaky s Ajvarom
Pečená jahňacina s mandľami
Hrachová polievka
Losos s cuketovou krustou
Grilované rebierka
Ravioly so šalviou
Lahodné pečené zemiaky
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Tournedos s maslovou zeleninou
Teľacie kotlety so zeleninou
Guláš z cíceru a mangoldu
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Bravčová panenka so zeleninou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Kuracie fajitas
Tuniakový šalát
Cuketové jednohubky
Ražniči z lososa
Paradajková polievka
Tekvicová polievka s jablkom
Zapečené špagety s tuniakom
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Šošovicová polievka so špenátom
Cestoviny na stredomorský spôsob
Polievka z fazuľových strukov
Polievka s mäsovými guličkami
Pohánka s klobásou
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Kuracie prsia pečené v rúre
Mrkvová polievka
Ovocný šalát s kuracinou
Vyprážaný syr
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Párky v slanine
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Sladká bravčová panenka
Kuracie mäso so zeleninou
Bravčové kotlety s kuskusom
Špagety s jesennou omáčkou
Pizza v zemiakoch
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Letné zeleninové ragú
Polievka z rukoly a kreviet
Pikantné bravčové závitky
Grilovaný hamburger
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Cestovinový šalát so surimi
Kurča na bielom víne
Lasagne z panvice
Mediteránska rapsódia
Chutný šalát z opečených zemiakov
Okúzľujúce letné kurča
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Zeleninové špízy
Pikantná rybacia zmes
Kuracie tyčinky v kečupe
Treska s vajíčkovým šalátom
Caponata a lá Podravka
Kuracie mäso na thajský spôsob
Biela ryba s fazuľou
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Rizoto na španielsky spôsob
Rolky z roštenky so zeleninou
Morčacina s citrónom a oreganom
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Hubový guľáš
Viac receptov pre túto náladu

Špagety zo Stredomoria sa nezaobídu bez dusenej zeleniny, ančovičiek a tuniaka. Celé to zavŕšite nastrúhaným parmezánom a môžete si byť istý, že s týmto jedlom určite zožnete úspech a skvelo predvediete svoje kulinárske schopnosti.

Suroviny

300 g Podravka špagiet
3 konzervy Eva tuniaka v olivovom oleji
1 cibuľa
1 červená paprika
2 strúčiky cesnaku
3 konzervy ančovičiek
1 lyžička Podravka ochucovadla Pikant
120 g zelených odkôstkovaných olív
390 g Podravka krájaných paradajok
1/2 lyžičky sušeného oregana
čierne korenie mleté
soľ
parmezán

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby35 min

  • 1 Olej z tuniaka vylejeme do hlbokej panvice a zahrejeme ho. Pridáme najemno nakrájanú cibuľu a papriku nakrájanú na kocky a opekáme, dokým nezmäknú.
  • 2 Pridáme pretlačený cesnak, nakrájané ančovičky, Podravka ochucovadlo Pikant a za stáleho miešania naďalej restujeme.
  • 3 Pridáme krájané paradajky Podravka a oregano a poriadne premiešame. Na miernom ohni varíme približne 15 minút, dokým omáčka nezhustne.
  • 4 Dochutíme soľou a korením a vmiešame rozdrobený tuniak a olivy.
  • 5 Špagety uvaríme podľa návodu na obale, scedíme ich a pridáme na panvicu k omáčke. Poriadne premiešame a krátko povaríme.

Tip

Namiesto krájaných paradajok môžete použiť aj lúpané paradajky Podravka.

Porcia

Podávame teplé a posypané nastrúhaným parmezánom.

Zdieľať s priateľmi