Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Guláš z cíceru a mangoldu

Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Biela treska
Lahodné pečené zemiaky
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Kuracie prsia pečené v rúre
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Špagety s jesennou omáčkou
Pohánka s klobásou
Losos s cuketovou krustou
Polievka z fazuľových strukov
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Tournedos s maslovou zeleninou
Treska s vajíčkovým šalátom
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Špagety zo Stredomoria
Ravioly so šalviou
Caponata a lá Podravka
Šošovicová polievka so špenátom
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Kuracie tyčinky v kečupe
Ražniči z lososa
Cuketové jednohubky
Biela ryba s fazuľou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Rolky z roštenky so zeleninou
Ovocný šalát s kuracinou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Polievka s mäsovými guličkami
Zapečené špagety s tuniakom
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Mediteránska rapsódia
Paradajková polievka
Polievka z rukoly a kreviet
Mrkvová polievka
Cestovinový šalát so surimi
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Hrachová polievka
Kurča na bielom víne
Polievka z bôbu
Bravčová panenka so zeleninou
Okúzľujúce letné kurča
Cestoviny na stredomorský spôsob
Zeleninové špízy
Kuracie mäso na thajský spôsob
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Tekvicová polievka s jablkom
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Grilovaný hamburger
Letné zeleninové ragú
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Kuracie fajitas
Hubový guľáš
Lasagne z panvice
Pikantná rybacia zmes
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Pikantné bravčové závitky
Párky v slanine
Rizoto na španielsky spôsob
Teľacie kotlety so zeleninou
Kuracie mäso so zeleninou
Pečená jahňacina s mandľami
Jemný hubový guláš
Pizza v zemiakoch
Nové zemiaky s Ajvarom
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Chutný šalát z opečených zemiakov
Grilované rebierka
Vyprážaný syr
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Bravčové kotlety s kuskusom
Sladká bravčová panenka
Tuniakový šalát
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Morčacina s citrónom a oreganom
Viac receptov pre túto náladu

Teplý guláš z cíceru a manglodu podávajte s hriankou a užite si jeho vynikajúcu chuť.

Suroviny

3 polievkové lyžice olivového oleja
1 malá cibuľa (60 g)
480 g uvareného Lagris cíceru
100 g mangoldu
1 bal. Podravka krájaných paradajok (390 g)
1 čajová lyžička cukru
mleté čierne korenie
½ čili papričky
1 polievková lyžica Podravky ochucovadla

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby25 min

  • 1 Cibuľu osmažíme na olivovom oleji, pridáme najemno nasekaný cesnak a krájané paradajky. Ochutíme jednou lyžicou Podravky, cukrom, nasekanou čili papričkou a necháme variť asi 5-10 minút. Pridáme uvarený cícer a zalejeme 700 ml vody.
  • 2 Keď guláš zovrie, pridáme nasekaný mangold a varíme ešte ďalších 5-10 minút.
  • 3 Osolíme, okoreníme a podávame teplé s hriankou.

Malé tajomstvá

Tento istý recept môžete použiť aj na prípravu fazuľového gulášu.

Zdieľať s priateľmi