Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Párky v slanine

Polievka z rukoly a kreviet
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Kuracie mäso so zeleninou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Cuketové jednohubky
Biela treska
Cestovinový šalát so surimi
Lasagne z panvice
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Vyprážaný syr
Pikantná rybacia zmes
Kurča na bielom víne
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Okúzľujúce letné kurča
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Hrachová polievka
Pečená jahňacina s mandľami
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Biela ryba s fazuľou
Ovocný šalát s kuracinou
Špagety zo Stredomoria
Ravioly so šalviou
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Morčacina s citrónom a oreganom
Tekvicová polievka s jablkom
Bravčové kotlety s kuskusom
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Pikantné bravčové závitky
Ražniči z lososa
Jemný hubový guláš
Rolky z roštenky so zeleninou
Tournedos s maslovou zeleninou
Lahodné pečené zemiaky
Polievka s mäsovými guličkami
Špagety s jesennou omáčkou
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Mrkvová polievka
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Losos s cuketovou krustou
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Letné zeleninové ragú
Zeleninové špízy
Tuniakový šalát
Kuracie prsia pečené v rúre
Caponata a lá Podravka
Grilované rebierka
Mediteránska rapsódia
Bravčová panenka so zeleninou
Teľacie kotlety so zeleninou
Kuracie tyčinky v kečupe
Paradajková polievka
Šošovicová polievka so špenátom
Kuracie fajitas
Pizza v zemiakoch
Kuracie mäso na thajský spôsob
Zapečené špagety s tuniakom
Chutný šalát z opečených zemiakov
Polievka z bôbu
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Cestoviny na stredomorský spôsob
Polievka z fazuľových strukov
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Sladká bravčová panenka
Treska s vajíčkovým šalátom
Hubový guľáš
Grilovaný hamburger
Pohánka s klobásou
Nové zemiaky s Ajvarom
Guláš z cíceru a mangoldu
Rizoto na španielsky spôsob
Viac receptov pre túto náladu

Zabalené párky opečiete novým spôsobom a vychutnávajte si skvelú chuť v kombinácii s Ajvarom od Podravky.

Suroviny

8 väčších párkov
16 tenkých plátkov slaniny
2 lyžice javorového sirupu
1 lyžička Podravka ochucovadla pikant
8 plátkov syra čedar
Ajvar jemný Podravka

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Javorový sirup zmiešame s Podravka ochucovadlom pikant.
  • 2 Párky prekrojíme na polovicu a potrieme ich pripravenou zmesou. Plátky čedaru prekrojíme na polovicu a zabalíme do nich párky.
  • 3 Pripravené párky ešte obalíme slaninou a na každom konci ich spevníme špáradlom.
  • 4 Párky opekáme na grilovacej panvici alebo grile, dokým nie je slanina chrumkavá.

Tip

Takto zabalené párky môžete takisto obaliť natenko rozvaľkaným lístkovým cestom a upiecť ich v rúre.

Porcia

Podávame teplé s jemným Ajvarom Podravka a opečeným chlebom.

Zdieľať s priateľmi