Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Grilovaný hamburger

Lasagne z panvice
Mrkvová polievka
Pizza v zemiakoch
Biela ryba s fazuľou
Nové zemiaky s Ajvarom
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Šošovicová polievka so špenátom
Mediteránska rapsódia
Párky v slanine
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Zapečené špagety s tuniakom
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Grilované rebierka
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Rizoto na španielsky spôsob
Rolky z roštenky so zeleninou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Pikantná rybacia zmes
Tournedos s maslovou zeleninou
Chutný šalát z opečených zemiakov
Polievka z rukoly a kreviet
Ražniči z lososa
Polievka z fazuľových strukov
Kurča na bielom víne
Kuracie mäso so zeleninou
Letné zeleninové ragú
Bravčové kotlety s kuskusom
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Špagety s jesennou omáčkou
Pikantné bravčové závitky
Treska s vajíčkovým šalátom
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Kuracie fajitas
Polievka s mäsovými guličkami
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Paradajková polievka
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Caponata a lá Podravka
Hubový guľáš
Biela treska
Špagety zo Stredomoria
Tuniakový šalát
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Vyprážaný syr
Cestoviny na stredomorský spôsob
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Ravioly so šalviou
Sladká bravčová panenka
Teľacie kotlety so zeleninou
Cestovinový šalát so surimi
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Morčacina s citrónom a oreganom
Polievka z bôbu
Losos s cuketovou krustou
Zeleninové špízy
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Kuracie tyčinky v kečupe
Kuracie mäso na thajský spôsob
Pohánka s klobásou
Jemný hubový guláš
Okúzľujúce letné kurča
Hrachová polievka
Tekvicová polievka s jablkom
Cuketové jednohubky
Guláš z cíceru a mangoldu
Bravčová panenka so zeleninou
Ovocný šalát s kuracinou
Pečená jahňacina s mandľami
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Kuracie prsia pečené v rúre
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Lahodné pečené zemiaky
Viac receptov pre túto náladu

Pripravte si šťavnaté hamburgery s Ajvarom jemným Podravka a volským okom v chrumkavom pečive a vychutnávajte si skvelé jedlo.

Suroviny

700 g mletého hovädzieho mäsa
1 Podravka Grill Classic
80 g cibule
4 ks pečiva na hamburger
4 vajcia
4 plátky syra
100 g slaniny
50 ml oleja
4 lyžice majonézy
Ajvar jemný Podravka
soľ
čierne korenie mleté

Použili sme

Podravka NATUR Grill Classic

Podravka NATUR Grill Classic

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby35 min

  • 1 Mäso zmiešame s najemno nakrájanou cibuľou, Podravkou Grill Classic, soľou a korením, poriadne premiešame a necháme postáť asi 30 minút. Zo zmesi potom vytvarujeme 4 hrubšie placky (asi tak isto hrubé, ako je pečivo).
  • 2 Pečivo prerežeme na polovicu a opečieme ho z vnútornej strany na suchej panvici. Panvicu utrieme papierovým obrúskom a položíme na ňu na plátky nakrájanej slaniny a opražíme ju dozlatista.
  • 3 Gril poriadne zahrejeme, potrieme olivovým olejom a položíme naň mäso, ktoré poriadne ugrilujeme z oboch strán.
  • 4 Na panvicu pridáme olej a vajcia a poriadne ich opečieme.
  • 5 Spodnú časť pečiva potrieme majonézou alebo Ajvarom jemným Podravka. Potom položíme opečenú slaninu, mäso, plátok syra a nakoniec vajce.

Tip

Pri príprave mäsa na hamburger je dôležité, aby ste mäso veľmi nemiešali. Premiešajte ho len zľahka, rýchlo vytvarujte do placiek, ale nie príliš tenkých, aby bolo mäso poriadne šťavnaté.

Porcia

Prikryjeme vrchným kusom pečiva a ihneď podávame.

Zdieľať s priateľmi