Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Cuketové jednohubky

Lahodné pečené zemiaky
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Kurča na bielom víne
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Pikantné bravčové závitky
Pohánka s klobásou
Polievka s mäsovými guličkami
Rizoto na španielsky spôsob
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Polievka z bôbu
Šošovicová polievka so špenátom
Biela ryba s fazuľou
Rolky z roštenky so zeleninou
Cestovinový šalát so surimi
Polievka z rukoly a kreviet
Guláš z cíceru a mangoldu
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Zapečené špagety s tuniakom
Losos s cuketovou krustou
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Kuracie mäso so zeleninou
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Špagety s jesennou omáčkou
Morčacina s citrónom a oreganom
Paradajková polievka
Hrachová polievka
Bravčové kotlety s kuskusom
Bravčová panenka so zeleninou
Letné zeleninové ragú
Sladká bravčová panenka
Grilovaný hamburger
Caponata a lá Podravka
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Cestoviny na stredomorský spôsob
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Pečená jahňacina s mandľami
Lasagne z panvice
Kuracie tyčinky v kečupe
Mediteránska rapsódia
Kuracie fajitas
Zeleninové špízy
Mrkvová polievka
Kuracie mäso na thajský spôsob
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Pikantná rybacia zmes
Nové zemiaky s Ajvarom
Grilované rebierka
Kuracie prsia pečené v rúre
Tekvicová polievka s jablkom
Jemný hubový guláš
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Ražniči z lososa
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Vyprážaný syr
Okúzľujúce letné kurča
Tournedos s maslovou zeleninou
Hubový guľáš
Polievka z fazuľových strukov
Špagety zo Stredomoria
Chutný šalát z opečených zemiakov
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Biela treska
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Treska s vajíčkovým šalátom
Ravioly so šalviou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Párky v slanine
Teľacie kotlety so zeleninou
Tuniakový šalát
Pizza v zemiakoch
Ovocný šalát s kuracinou
Viac receptov pre túto náladu

Studené jednohubky z tekvice alebo baklažánu sú perfektným jedlom, ak pripravujete doma nejakú párty alebo čakáte dôležitých hostí, ktorých chcete ohúriť.

Suroviny

2 - 3 stredné cukety
2 lyžice olivového oleja
150 g syra ricotta
160 g Eva tuniaka v olivovom oleji
1 lyžička Podravka Natur ochucovadla Stredomorie
1 lyžica nasekanej petržlenovej vňate

Použili sme

Podravka NATUR ochucovadlo Stredomorie

Podravka NATUR ochucovadlo Stredomorie

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby20 min

  • 1 Cukety nakrájame na dlhé, tenké plátky a opečieme ich na naolejovanej panvici (môže byť aj grilovacia). Keď trošku zmäknú, dajú sa ohnúť, tak ich presunieme na papierový obrúsok, aby sa zbavili tuku.
  • 2 Syr, tuniak, Podravku Natur a petržlenovú vňať spolu poriadne zmiešame a vytvoríme tak plnku. Na každý jeden plátok cukety dáme za lyžicu plnky a zrolujeme ho.
  • 3 Toto zopakujeme s každým plátkom cukety a spevníme ich špáradlom.

Tip

Ak chcete trošku zmeniť chuť, môžete cuketu zameniť za mladý baklažán.

Porcia

Necháme v chladničke, dokým ich nebudeme podávať. Podávame ako predjedlo.

Zdieľať s priateľmi