Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Paradajková polievka

Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Mrkvová polievka
Rolky z roštenky so zeleninou
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Caponata a lá Podravka
Nové zemiaky s Ajvarom
Zapečené špagety s tuniakom
Mediteránska rapsódia
Pizza v zemiakoch
Pohánka s klobásou
Kuracie mäso so zeleninou
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Bravčové kotlety s kuskusom
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Špagety s jesennou omáčkou
Párky v slanine
Okúzľujúce letné kurča
Hubový guľáš
Pikantné bravčové závitky
Polievka s mäsovými guličkami
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Biela ryba s fazuľou
Vyprážaný syr
Kuracie prsia pečené v rúre
Chutný šalát z opečených zemiakov
Lahodné pečené zemiaky
Ravioly so šalviou
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Tournedos s maslovou zeleninou
Tekvicová polievka s jablkom
Grilovaný hamburger
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Jemný hubový guláš
Teľacie kotlety so zeleninou
Pikantná rybacia zmes
Cestoviny na stredomorský spôsob
Hrachová polievka
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Biela treska
Pečená jahňacina s mandľami
Špagety zo Stredomoria
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Grilované rebierka
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Guláš z cíceru a mangoldu
Kuracie mäso na thajský spôsob
Cestovinový šalát so surimi
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Zeleninové špízy
Polievka z fazuľových strukov
Lasagne z panvice
Tuniakový šalát
Sladká bravčová panenka
Ražniči z lososa
Kurča na bielom víne
Kuracie tyčinky v kečupe
Polievka z rukoly a kreviet
Losos s cuketovou krustou
Treska s vajíčkovým šalátom
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Kuracie fajitas
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Rizoto na španielsky spôsob
Letné zeleninové ragú
Cuketové jednohubky
Šošovicová polievka so špenátom
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Ovocný šalát s kuracinou
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Bravčová panenka so zeleninou
Morčacina s citrónom a oreganom
Polievka z bôbu
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Viac receptov pre túto náladu

Suroviny

3 lyžice olivového oleja
1 cibuľa
2 strúčiky cesnaku
390 g Podravka krájaných paradajok s bazalkou a oreganom
1 l paradajkového džúsu
1 dcl vody
1 lyžica Podravky ochucovadla
soľ
čierne korenie
cukor
parmezán
bazalka

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby20 min

  • 1 Na horúcom oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľku a cesnak. Pridáme krájané paradajky s bazalkou a oreganom.
  • 2 Celú zmes premiešame, zalejeme paradajkovým džúsom a 1 dcl vody a necháme prevrieť.
  • 3 Polievku dochutíme Podravka ochucovadlom, čiernym korením, soľou, cukrom a krátko povaríme.

Porcia

Podávame s parmezánom a ozdobíme bazalkou.

Malé tajomstvá

Pre dosiahnutie hladkej krémovej polievky použijeme elektronický mixér.

Zdieľať s priateľmi