Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Pikantná rybacia zmes

Tuniakový šalát
Mrkvová polievka
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Okúzľujúce letné kurča
Biela ryba s fazuľou
Polievka s mäsovými guličkami
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Kuracie mäso so zeleninou
Ravioly so šalviou
Pohánka s klobásou
Rolky z roštenky so zeleninou
Cuketové jednohubky
Cestoviny na stredomorský spôsob
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Chutný šalát z opečených zemiakov
Lasagne z panvice
Hrachová polievka
Pizza v zemiakoch
Polievka z fazuľových strukov
Teľacie kotlety so zeleninou
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Grilovaný hamburger
Jemný hubový guláš
Caponata a lá Podravka
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Párky v slanine
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Polievka z bôbu
Kuracie fajitas
Špagety s jesennou omáčkou
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Treska s vajíčkovým šalátom
Biela treska
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Grilované rebierka
Bravčová panenka so zeleninou
Letné zeleninové ragú
Rizoto na španielsky spôsob
Tournedos s maslovou zeleninou
Šošovicová polievka so špenátom
Cestovinový šalát so surimi
Vyprážaný syr
Polievka z rukoly a kreviet
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Kuracie tyčinky v kečupe
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Losos s cuketovou krustou
Kuracie prsia pečené v rúre
Sladká bravčová panenka
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Nové zemiaky s Ajvarom
Pečená jahňacina s mandľami
Zapečené špagety s tuniakom
Ražniči z lososa
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Kuracie mäso na thajský spôsob
Guláš z cíceru a mangoldu
Pikantné bravčové závitky
Zeleninové špízy
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Mediteránska rapsódia
Lahodné pečené zemiaky
Špagety zo Stredomoria
Bravčové kotlety s kuskusom
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Ovocný šalát s kuracinou
Paradajková polievka
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Tekvicová polievka s jablkom
Kurča na bielom víne
Morčacina s citrónom a oreganom
Hubový guľáš
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Viac receptov pre túto náladu

Jedinečná kombinácia rybacieho mäsa a byliniek s čili je zárukou úspechu nie len pre milovníkov pikantných jedál. Tento rybací guláš zaútočí na všetky vaše zmysly. Nezabudnite pripraviť dostatočné množstvo, lebo keď ho začnú vaši najbližší jesť, bude sa im odolávať veľmi ťažko.

Suroviny

600 g rybacieho mäsa bez kostí
1 ks veľkej cibule
1 ks papriky
3 ks paradajok
1 PL Podravky ochucovadla Pikant
1 šálka vody
2 šálky zemiakov
2 strúčiky cesnaku
olej
majorán, rasca, soľ

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby30 min

  • 1 Na oleji opečieme cibuľu s rascou do zlata. Pridáme papriku nakrájanú na kocky, 1 minútu opekáme a zalejeme vodou. Privedieme do varu a pridáme nakrájané zemiaky na malé kocky. Podľa potreby prilejeme vodu a varíme 10 minút.
  • 2 Pridáme paradajky nakrájané na mesiačiky, rybu a chvíľku povaríme. 5 minút pred koncom varenia pridáme pretlačený cesnak, majorán a polievkovú lyžicu Podravky ochucovadla Pikant. Varíme, pokiaľ sú všetky suroviny mäkké a podávame.

Porcia

Najlepšou prílohou je chlieb.

Zdieľať s priateľmi