Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Kuracie tyčinky v kečupe

Pikantné bravčové závitky
Kuracie prsia pečené v rúre
Ražniči z lososa
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Ovocný šalát s kuracinou
Guláš z cíceru a mangoldu
Kuracie mäso so zeleninou
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Biela ryba s fazuľou
Rolky z roštenky so zeleninou
Tuniakový šalát
Špagety zo Stredomoria
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Losos s cuketovou krustou
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Morčacina s citrónom a oreganom
Cuketové jednohubky
Zeleninové špízy
Špagety s jesennou omáčkou
Bravčové kotlety s kuskusom
Pizza v zemiakoch
Grilované rebierka
Tekvicová polievka s jablkom
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Jemný hubový guláš
Lahodné pečené zemiaky
Cestovinový šalát so surimi
Polievka s mäsovými guličkami
Grilovaný hamburger
Párky v slanine
Chutný šalát z opečených zemiakov
Rizoto na španielsky spôsob
Mrkvová polievka
Letné zeleninové ragú
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Polievka z bôbu
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Tournedos s maslovou zeleninou
Zapečené špagety s tuniakom
Vyprážaný syr
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Polievka z rukoly a kreviet
Biela treska
Ravioly so šalviou
Pohánka s klobásou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Šošovicová polievka so špenátom
Kuracie mäso na thajský spôsob
Kuracie fajitas
Lasagne z panvice
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Pikantná rybacia zmes
Bravčová panenka so zeleninou
Pečená jahňacina s mandľami
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Paradajková polievka
Treska s vajíčkovým šalátom
Teľacie kotlety so zeleninou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Polievka z fazuľových strukov
Sladká bravčová panenka
Mediteránska rapsódia
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Caponata a lá Podravka
Okúzľujúce letné kurča
Nové zemiaky s Ajvarom
Hubový guľáš
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Kurča na bielom víne
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Hrachová polievka
Viac receptov pre túto náladu

Kuracie mäso si svojou neodolateľnou chuťou a mnohými chutnými kombináciami znovu a znovu vydobíja miesto na našich jedálnych lístkoch. Namáčaním do kečupu, curry a Podravky ochucovadla pikant, na veľké potešenie všetkých členov rodiny, znovu vytvoríte niečo nové.

Suroviny

1 kg kuracích rezňov
1 lyžica Podravka pikant
olej na praženie
Omáčka:
200 ml jemného kečupu
½ lyžičky curry korenia
1 lyžica Podravka pikant

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 6 osoby25 min

  • 1 Kečup zmiešame s curry korením a Podravka ochucovadlom pikant. Zmes necháme odstáť na chladnom mieste asi jednu hodinu.
  • 2 Kuracie rezne nakrájame na hrubšie tyčinky a posypeme ich Podravka ochucovadlom pikant.
  • 3 V panvici na horúcom oleji opražíme kuracie tyčinky a potom ich vyberieme na pijavý papier, aby odsal nadbytočný tuk.

Tip

Takto pripravená omáčka môže prikrytá stáť v chladničke niekoľko dní.

Porcia

Na väčší servírovací tanier položíme malú misku s omáčkou. Okolo malej misky poukladáme upražený chlieb, slané tyčinky a pražené kuracie tyčinky.

Zdieľať s priateľmi