Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Bravčová panenka so zeleninou

Letné zeleninové ragú
Polievka z rukoly a kreviet
Okúzľujúce letné kurča
Pikantné bravčové závitky
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Cestovinový šalát so surimi
Špagety zo Stredomoria
Guláš z cíceru a mangoldu
Šošovicová polievka so špenátom
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Teľacie kotlety so zeleninou
Kuracie mäso so zeleninou
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Lahodné pečené zemiaky
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Hrachová polievka
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Morčacina s citrónom a oreganom
Špagety s jesennou omáčkou
Grilovaný hamburger
Rolky z roštenky so zeleninou
Lasagne z panvice
Ravioly so šalviou
Caponata a lá Podravka
Hubový guľáš
Treska s vajíčkovým šalátom
Sladká bravčová panenka
Bravčové kotlety s kuskusom
Vyprážaný syr
Cestoviny na stredomorský spôsob
Biela treska
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Pizza v zemiakoch
Chutný šalát z opečených zemiakov
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Zeleninové špízy
Párky v slanine
Kuracie prsia pečené v rúre
Polievka z bôbu
Mrkvová polievka
Nové zemiaky s Ajvarom
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Ovocný šalát s kuracinou
Pikantná rybacia zmes
Pohánka s klobásou
Biela ryba s fazuľou
Rizoto na španielsky spôsob
Mediteránska rapsódia
Polievka z fazuľových strukov
Ražniči z lososa
Cuketové jednohubky
Grilované rebierka
Jemný hubový guláš
Kurča na bielom víne
Polievka s mäsovými guličkami
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Kuracie tyčinky v kečupe
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Tuniakový šalát
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Kuracie mäso na thajský spôsob
Kuracie fajitas
Paradajková polievka
Tournedos s maslovou zeleninou
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Tekvicová polievka s jablkom
Zapečené špagety s tuniakom
Pečená jahňacina s mandľami
Losos s cuketovou krustou
Viac receptov pre túto náladu

Chutné jedlo si nutne nevyžaduje dlhú prípravu, a preto tento pokrm pripravíte takmer v okamihu.

Suroviny

1 kg bravčovej panenky
1 Podravka na bravčové mäso
olej na vyprážanie
Na prílohu:
500 g žltých strukov
300 g mrkvy
300 g mrazeného hrášku
3 lyžice olivového oleja
soľ

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby40 min

  • 1 Mäso umyjeme, osušíme, vysypeme obsah balíčka Podravky na bravčové mäso a necháme ho pôsobiť aspoň 30 minút.
  • 2 Struky a mrkvu očistíme a umyjeme.
  • 3 Mrkvu nakrájame na krúžky a uvaríme ju spolu s hráškom a strukmi v osolenej vode. Po uvarení zmes scedíme a zmiešame s teplým olivovým olejom.
  • 4 V predhriatej panvici na oleji usmažíme mäso dozlatista.
  • 5 Pridáme trochu vody a udusíme ho domäkka.

Porcia

Mäso podávame s uvarenou zeleninou zmiešanou s olivovým olejom.

Malé tajomstvá

Takto ochutené bravčové je vhodné aj na obaľovanie.

Zdieľať s priateľmi