Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Hubový guľáš

Polievka s mäsovými guličkami
Zeleninové špízy
Caponata a lá Podravka
Špagety zo Stredomoria
Polievka z bôbu
Hrachová polievka
Ravioly so šalviou
Pikantná rybacia zmes
Zapečené špagety s tuniakom
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Kuracie fajitas
Kurča na bielom víne
Cestoviny na stredomorský spôsob
Polievka z rukoly a kreviet
Vyprážaný syr
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Grilované rebierka
Letné zeleninové ragú
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Polievka z fazuľových strukov
Tekvicová polievka s jablkom
Biela treska
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Treska s vajíčkovým šalátom
Grilovaný hamburger
Morčacina s citrónom a oreganom
Kuracie mäso so zeleninou
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Šošovicová polievka so špenátom
Kuracie tyčinky v kečupe
Rolky z roštenky so zeleninou
Pizza v zemiakoch
Cuketové jednohubky
Mediteránska rapsódia
Nové zemiaky s Ajvarom
Guláš z cíceru a mangoldu
Špagety s jesennou omáčkou
Ražniči z lososa
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Lahodné pečené zemiaky
Okúzľujúce letné kurča
Párky v slanine
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Paradajková polievka
Ovocný šalát s kuracinou
Losos s cuketovou krustou
Bravčová panenka so zeleninou
Chutný šalát z opečených zemiakov
Mrkvová polievka
Tuniakový šalát
Biela ryba s fazuľou
Teľacie kotlety so zeleninou
Rizoto na španielsky spôsob
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Kuracie mäso na thajský spôsob
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Cestovinový šalát so surimi
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Bravčové kotlety s kuskusom
Sladká bravčová panenka
Pohánka s klobásou
Tournedos s maslovou zeleninou
Lasagne z panvice
Kuracie prsia pečené v rúre
Jemný hubový guláš
Pikantné bravčové závitky
Pečená jahňacina s mandľami
Viac receptov pre túto náladu

Guľáš z hríbov doplnený o slaninu a pasírované paradajky vám poskytne pastvu nie len pre oči ale aj pre vaše chuťové poháriky.

Suroviny

2 - 3 lyžice oleja
1 cibuľa
50 g slaniny
1 zeler
1 mrkva
600 g húb (šampiňóny, hliva, dubáky)
750 g zemiakov
2 kocky hovädzieho bujónu Podravka
100 ml pasírovaných paradajok Podravka
2 lyžičky múky
2 strúčiky cesnaku
1 chilli paprička
petržlenová vňať
bobkový list
soľ

Použili sme

Hovädzí bujón

Hovädzí bujón

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 35 min

  • 1 Na oleji krátko opečieme na jemno nakrájanú cibuľu, na menšie kúsky nakrájanú slaninu, mrkvu a zeler nakrájanú na kocky.
  • 2 Pridáme očistené huby, zemiaky nakrájané na kocky a bobkový list.
  • 3 Osolíme, premiešame, zalejeme horúcou vodou tak, aby boli všetky ingrediencie v hrnci zakryté. Pridáme Podravka bujón a varíme na miernom ohni cca 15 - 20 minút.
  • 4 Pridáme Podravka pasírované paradajky, múku, pretlačený cesnak, nakrájanú chilli papričku a varíme ešte 5 minút.
  • 5 Podľa potreby osolíme, pridáme ešte trochu vody a prevaríme.

Tip

Toto jedlo môžete pripraviť z jedného alebo z viacerých druhov hríbov. Takisto môžete použiť sušené hríby, ktoré ste predtým namočili do vody.

Porcia

Posypeme petržlenovou vňaťou a podávame s opečeným krajcom chleba.

Zdieľať s priateľmi