Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Rolky zo sviečkovice s Ajvarom

Tuniakový šalát
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Rizoto na španielsky spôsob
Polievka z rukoly a kreviet
Tournedos s maslovou zeleninou
Biela treska
Špagety zo Stredomoria
Treska s vajíčkovým šalátom
Teľacie kotlety so zeleninou
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Paradajková polievka
Letné zeleninové ragú
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Kuracie mäso na thajský spôsob
Ravioly so šalviou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Sladká bravčová panenka
Losos s cuketovou krustou
Polievka z bôbu
Pohánka s klobásou
Hrachová polievka
Polievka s mäsovými guličkami
Grilovaný hamburger
Pizza v zemiakoch
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Morčacina s citrónom a oreganom
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Kuracie prsia pečené v rúre
Kuracie tyčinky v kečupe
Pikantná rybacia zmes
Lahodné pečené zemiaky
Párky v slanine
Caponata a lá Podravka
Jemný hubový guláš
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Guláš z cíceru a mangoldu
Kuracie fajitas
Okúzľujúce letné kurča
Mediteránska rapsódia
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Nové zemiaky s Ajvarom
Cuketové jednohubky
Mrkvová polievka
Bravčová panenka so zeleninou
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Kurča na bielom víne
Zeleninové špízy
Hubový guľáš
Bravčové kotlety s kuskusom
Kuracie mäso so zeleninou
Cestovinový šalát so surimi
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Špagety s jesennou omáčkou
Chutný šalát z opečených zemiakov
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Polievka z fazuľových strukov
Rolky z roštenky so zeleninou
Ovocný šalát s kuracinou
Ražniči z lososa
Lasagne z panvice
Grilované rebierka
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Vyprážaný syr
Tekvicová polievka s jablkom
Biela ryba s fazuľou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Pečená jahňacina s mandľami
Zapečené špagety s tuniakom
Šošovicová polievka so špenátom
Pikantné bravčové závitky
Viac receptov pre túto náladu

Do skvelého mäsa zrolujte syr, šunku a vašu obľúbenú salámu a vychutnávajte si pikantnú zmes vytvorenú z tých najlepších potravín.

Suroviny

1, 2 kg sviečkovice
4 lyžice pikatného Ajvaru Podravka
150 g tenkých plátkov syra
100 g tenkých koliesok pikantnej salámy
100 g tenkých plátkov šunky
1 lyžica Podravka ochucovadla
čierne korenie mleté
olej na potretie grilu/panvice

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby45 min

  • 1 Sviečkovicu očistíme, umyjeme a osušíme papierovou utierkou.
  • 2 Ostrým nožom narežeme sviečkovicu tak, aby sme dostali jeden veľký plátok. Posypeme Podravka ochucovadlom, zľahka okoreníme a poriadne votrieme do mäsa. Potrieme Ajvarom Podravka a poukladáme najprv vrstvu plátkov šunky, potom salámy a nakoniec syra.
  • 3 Mäso opatrne zrolujeme do rolády a poriadne upevníme kuchynskou niťou.
  • 4 Po každých 2,5 - 3 cm pichneme do rolády špajdľu na to, aby ste spevnili roládu. Niť dáme preč a roládu nakrájame pomedzi zapichnuté špajdle tak, aby sme dostali rolky.
  • 5 Takto pripravené rolky opečieme na dobre zahriatom grile alebo grilovacej panvici. Grilujeme ich dovtedy, kým nedostanú peknú zlatistú farbu.

Tip

Namiesto sviečkovej môžete použiť aj roštenku alebo teľacie pliecko.

Porcia

Podávame teplé s prílohou podľa vášho výberu a chuti. Odporúčame kuskus so zeleninou.

Zdieľať s priateľmi