Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Losos s cuketovou krustou

Lasagne z panvice
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Rizoto na španielsky spôsob
Bravčové kotlety s kuskusom
Pikantné bravčové závitky
Guláš z cíceru a mangoldu
Hrachová polievka
Párky v slanine
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Kuracie mäso so zeleninou
Cuketové jednohubky
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Cestovinový šalát so surimi
Caponata a lá Podravka
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Chutný šalát z opečených zemiakov
Kurča na bielom víne
Pizza v zemiakoch
Kuracie fajitas
Špagety s jesennou omáčkou
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Špagety zo Stredomoria
Teľacie kotlety so zeleninou
Jemný hubový guláš
Ravioly so šalviou
Letné zeleninové ragú
Ovocný šalát s kuracinou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Nové zemiaky s Ajvarom
Grilovaný hamburger
Okúzľujúce letné kurča
Mrkvová polievka
Polievka z bôbu
Zapečené špagety s tuniakom
Šošovicová polievka so špenátom
Biela treska
Vyprážaný syr
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Polievka s mäsovými guličkami
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Pikantná rybacia zmes
Biela ryba s fazuľou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Paradajková polievka
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Bravčová panenka so zeleninou
Rolky z roštenky so zeleninou
Kuracie tyčinky v kečupe
Polievka z fazuľových strukov
Zeleninové špízy
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Kuracie mäso na thajský spôsob
Tournedos s maslovou zeleninou
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Grilované rebierka
Kuracie prsia pečené v rúre
Sladká bravčová panenka
Morčacina s citrónom a oreganom
Pečená jahňacina s mandľami
Mediteránska rapsódia
Ražniči z lososa
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Lahodné pečené zemiaky
Hubový guľáš
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Polievka z rukoly a kreviet
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Tuniakový šalát
Treska s vajíčkovým šalátom
Tekvicová polievka s jablkom
Pohánka s klobásou
Viac receptov pre túto náladu

Vyskúšajte tohto lososa so zaujímavou krustou a vyčarujte tak svojej rodine alebo priateľom chutné a netradičné jedlo.

Suroviny

4 filety lososa
1/2 balenia Podravky Natur na ryby
kôpor sušený/čerstvý
3 mladé cukety
čierne korenie
soľ
3 lyžice olivového oleja

Použili sme

Podravka NATUR na ryby

Podravka NATUR na ryby

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Lososa posypeme Podravkou Natur na ryby a kôprom.
  • 2 Položíme ho dolu kožou do pekáča na pečenie a pokrytého papierom na pečenie.
  • 3 Cukety nakrájame na tenké rezance, okoreníme a osolíme ich a premiešame. Pripravenú zmes dáme na filety a pokvapkáme olivovým olejom.
  • 4 Vložíme do rúry vyhriatej na 180 °C a pečieme približne 15 minút.

Tip

Lososa nemôžete piecť príliš dlho, pretože nebude šťavnatý. Môžete do krusty pridať aj 70 g lupienkou mandlí a budete ju mať chrumkavejšiu.

Porcia

Lososa podávame s varenými zemiakmi alebo inou prílohou podľa chuti.

Zdieľať s priateľmi