Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Nové zemiaky s Ajvarom

Letné zeleninové ragú
Šošovicová polievka so špenátom
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Hubový guľáš
Teľacie kotlety so zeleninou
Párky v slanine
Lahodné pečené zemiaky
Bravčové kotlety s kuskusom
Rizoto na španielsky spôsob
Zapečené špagety s tuniakom
Guláš z cíceru a mangoldu
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Grilovaný hamburger
Polievka z bôbu
Grilované rebierka
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Mediteránska rapsódia
Tekvicová polievka s jablkom
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Rolky z roštenky so zeleninou
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Cestovinový šalát so surimi
Ravioly so šalviou
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Ovocný šalát s kuracinou
Pečená jahňacina s mandľami
Polievka z rukoly a kreviet
Kuracie mäso na thajský spôsob
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Ražniči z lososa
Kuracie mäso so zeleninou
Špagety s jesennou omáčkou
Tuniakový šalát
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Cuketové jednohubky
Zeleninové špízy
Chutný šalát z opečených zemiakov
Tournedos s maslovou zeleninou
Pikantná rybacia zmes
Lasagne z panvice
Paradajková polievka
Losos s cuketovou krustou
Bravčová panenka so zeleninou
Pohánka s klobásou
Hrachová polievka
Polievka z fazuľových strukov
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Biela treska
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Kurča na bielom víne
Kuracie prsia pečené v rúre
Mrkvová polievka
Polievka s mäsovými guličkami
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Špagety zo Stredomoria
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Pizza v zemiakoch
Vyprážaný syr
Jemný hubový guláš
Caponata a lá Podravka
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Pikantné bravčové závitky
Sladká bravčová panenka
Biela ryba s fazuľou
Okúzľujúce letné kurča
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Cestoviny na stredomorský spôsob
Treska s vajíčkovým šalátom
Kuracie tyčinky v kečupe
Kuracie fajitas
Morčacina s citrónom a oreganom
Viac receptov pre túto náladu

Ak pripravíte nové zemiaky s obzvlášť chutným Ajvarom od Podravky a Podravkou na pečené zemiaky, tak dostanete skvelé jedlo, ktoré budete chcieť jesť každý deň.

Suroviny

1 kg malých nových zemiakov
1 Podravka na pečené zemiaky
2 lyžice domácej bravčovej masti
100 g jemného Ajvaru Podravka
petržlenová vňať

Použili sme

Podravka NATUR na pečené zemiaky

Podravka NATUR na pečené zemiaky

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby50 min

  • 1 Zemiaky poriadne umyjeme, dáme ich do studenej neosolenej vody a položíme na oheň. Varíme asi 15 minút a potom ich zcedíme.
  • 2 Posypeme ich Podravkou na pečené zemiaky, zalejeme ich roztopenou bravčovou masťou a dobre premiešame.
  • 3 Pripravené zemiaky dáme na rozohriatu grilovaciu panvicu alebo gril a pečieme ich, dokým nebudú pekné zlatisté a mäkké v strede.
  • 4 Hotové zemiaky vyberieme do misky, pridáme Ajvar Podravka, posypeme petržlenovou vňáťou a poriadne premiešame.

Tip

Ajvar môžete zamiešať aj do zemiakov spolu s Podravkou na pečené zemiaky a masťou a až potom ich piecť.

Porcia

Podávame samostatne alebo na grilovačke s grilovaným mäsom podľa vašej chuti.

Zdieľať s priateľmi