Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami

Rizoto na španielsky spôsob
Tekvicová polievka s jablkom
Letné zeleninové ragú
Nové zemiaky s Ajvarom
Zapečené špagety s tuniakom
Losos s cuketovou krustou
Polievka z fazuľových strukov
Vyprážaný syr
Kuracie mäso na thajský spôsob
Tuniakový šalát
Rolky z roštenky so zeleninou
Teľacie kotlety so zeleninou
Grilovaný hamburger
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Ravioly so šalviou
Párky v slanine
Chutný šalát z opečených zemiakov
Pizza v zemiakoch
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Okúzľujúce letné kurča
Polievka s mäsovými guličkami
Lasagne z panvice
Pohánka s klobásou
Bravčové kotlety s kuskusom
Cestoviny na stredomorský spôsob
Šošovicová polievka so špenátom
Zeleninové špízy
Biela treska
Cestovinový šalát so surimi
Jemný hubový guláš
Pikantné bravčové závitky
Kuracie fajitas
Treska s vajíčkovým šalátom
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Morčacina s citrónom a oreganom
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Špagety s jesennou omáčkou
Guláš z cíceru a mangoldu
Ražniči z lososa
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Sladká bravčová panenka
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Lahodné pečené zemiaky
Mediteránska rapsódia
Paradajková polievka
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Pečená jahňacina s mandľami
Hubový guľáš
Biela ryba s fazuľou
Kuracie mäso so zeleninou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Ovocný šalát s kuracinou
Hrachová polievka
Bravčová panenka so zeleninou
Špagety zo Stredomoria
Polievka z bôbu
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Kuracie prsia pečené v rúre
Cuketové jednohubky
Kurča na bielom víne
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Kuracie tyčinky v kečupe
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Mrkvová polievka
Polievka z rukoly a kreviet
Grilované rebierka
Tournedos s maslovou zeleninou
Pikantná rybacia zmes
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Caponata a lá Podravka
Viac receptov pre túto náladu

Ugrilované kúsky bravčovej panenky položte na kúsky opraženého celozrnného chleba, zalejte paradajkovou omáčkou a podávajte so šalátom z rukoly.

Suroviny

600 g bravčovej panenky
300 g cherry paradajok
100 ml vínneho octu
150 ml červeného vína
40 g cukru
5 strúčikov cesnaku
4 ks celozrnného chleba
2 lyžice olivového oleja
1 Podravka Grill Classic
soľ

Použili sme

Podravka NATUR Grill Classic

Podravka NATUR Grill Classic

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby45 min

  • 1 Bravčovú panenku nakrájame na hrubšie plátky, posypeme Podravkou Grill Classic a necháme postáť na chladnom mieste, aby chuť dobre prenikla do mäsa.
  • 2 Víno, ocot a cukor povaríme asi 10 minút.
  • 3 Paradajky nakrájame na polovice a dáme do hlbokej panvice. Pridáme uvarenú zmes, 4 celé strúčiky cesnaku, soľ a varíme, dokým sa omáčka nezredukuje.
  • 4 Kúsky bravčovej panenky ugrilujeme na dobre zahriatom grile.
  • 5 Kúsky chleba položíme na gril k mäsu a opečieme ich. Potom ich potrieme cesnakom a pokvapkáme olivovým olejom.

Tip

Mäso z chladničky nedávajte hneď na gril, ale nechajte ho postáť aspoň 30 minút v izbovej teplote. Toto zaručí rovnomerné pečenie. Ak mäso z chladničky rovno položíte na gril, bude zvonka rýchlo hotové a zvnútra surové. Ak ho budete grilovať dlhšie, môže sa stať, že ho spálite a mäso nebude ani chutné ani zdravé.

Porcia

Na každý opražený kúsok chleba dáme kúsok bravčovej panenky, zalejeme paradajkovou omáčkou a podávame so šalátom z rukoly.

Zdieľať s priateľmi