Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Polievka s mäsovými guličkami

Rizoto na španielsky spôsob
Ovocný šalát s kuracinou
Kuracie fajitas
Paradajková polievka
Grilovaný hamburger
Letné zeleninové ragú
Morčacina s citrónom a oreganom
Rolky z roštenky so zeleninou
Tournedos s maslovou zeleninou
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Okúzľujúce letné kurča
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Pikantné bravčové závitky
Zapečené špagety s tuniakom
Jemný hubový guláš
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Losos s cuketovou krustou
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Hrachová polievka
Špagety zo Stredomoria
Špagety s jesennou omáčkou
Nové zemiaky s Ajvarom
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Hubový guľáš
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Teľacie kotlety so zeleninou
Párky v slanine
Mediteránska rapsódia
Kurča na bielom víne
Sladká bravčová panenka
Polievka z bôbu
Tekvicová polievka s jablkom
Pohánka s klobásou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Kuracie prsia pečené v rúre
Kuracie mäso na thajský spôsob
Guláš z cíceru a mangoldu
Bravčová panenka so zeleninou
Zeleninové špízy
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Caponata a lá Podravka
Biela treska
Polievka z rukoly a kreviet
Ražniči z lososa
Pečená jahňacina s mandľami
Bravčové kotlety s kuskusom
Cestovinový šalát so surimi
Treska s vajíčkovým šalátom
Kuracie mäso so zeleninou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Biela ryba s fazuľou
Pikantná rybacia zmes
Grilované rebierka
Kuracie tyčinky v kečupe
Chutný šalát z opečených zemiakov
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Ravioly so šalviou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Mrkvová polievka
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Pizza v zemiakoch
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Tuniakový šalát
Šošovicová polievka so špenátom
Lasagne z panvice
Vyprážaný syr
Lahodné pečené zemiaky
Polievka z fazuľových strukov
Cuketové jednohubky
Viac receptov pre túto náladu

Mäsové guličky sú perfektným doplnkom polievky, spolu s jačmeňom a farebnou zeleninkou dostanete perfektnú nielen vizuálnu ale aj chuťovú kombináciou.

Suroviny

80 g jačmeňa
400 g mletého kuracieho mäsa
50 g chleba
1 vaječný žĺtok
soľ
čierne korenie mleté
1 lyžica nasekanej petržlenovej vňate
3 lyžice olivového oleja
50 g cibule
2 mrkvy
1 kocka Podravka Natur slepačieho bujónu
400 g kelu
50 g mladého špenátu

Použili sme

PODRAVKA NATUR polievka s červenou šošovicou

PODRAVKA NATUR polievka s červenou šošovicou

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby40 min

  • 1 Jačmeň uvaríme vo vriacej vode, dokým nezmäkne.
  • 2 Mletého mäso zmiešame s nakrájaným chlebom, žĺtkom, soľou, čiernym mletým korením, petržlenom a dobre premiešame.
  • 3 Na zahriaty olivový olej dáme najemno nakrájanú cibuľu, opražíme dosklovita a pridáme mrkvu nakrájanú na plátky. Krátko opečieme a pridáme cca 1 l teplej vody.
  • 4 Keď sa začne polievka variť, pridáme Podravka Natur slepačí bujón.
  • 5 Z mäsovej zmesi vytvoríme guličky a dáme ich do polievky. Takisto pridáme nakrájaný kel a všetko spolu na miernom ohni varíme približne 20 minút.
  • 6 Na konci varenia pridáme špenátové listy, uvarený jačmeň a podľa potreby osolíme a okoreníme.

Zdieľať s priateľmi