Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Cestovinový šalát so surimi

Guláš z cíceru a mangoldu
Okúzľujúce letné kurča
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Hubový guľáš
Tuniakový šalát
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Chutný šalát z opečených zemiakov
Caponata a lá Podravka
Hrachová polievka
Tekvicová polievka s jablkom
Sladká bravčová panenka
Polievka z rukoly a kreviet
Rolky z roštenky so zeleninou
Kuracie tyčinky v kečupe
Pikantné bravčové závitky
Cuketové jednohubky
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Polievka s mäsovými guličkami
Špagety zo Stredomoria
Kuracie mäso so zeleninou
Nové zemiaky s Ajvarom
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Pohánka s klobásou
Pečená jahňacina s mandľami
Kuracie fajitas
Treska s vajíčkovým šalátom
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Mrkvová polievka
Grilované rebierka
Zeleninové špízy
Losos s cuketovou krustou
Grilovaný hamburger
Cestoviny na stredomorský spôsob
Bravčové kotlety s kuskusom
Ravioly so šalviou
Kuracie mäso na thajský spôsob
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Vyprážaný syr
Ražniči z lososa
Bravčová panenka so zeleninou
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Zapečené špagety s tuniakom
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Polievka z fazuľových strukov
Párky v slanine
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Lahodné pečené zemiaky
Špagety s jesennou omáčkou
Biela treska
Mediteránska rapsódia
Tournedos s maslovou zeleninou
Paradajková polievka
Biela ryba s fazuľou
Rizoto na španielsky spôsob
Lasagne z panvice
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Pikantná rybacia zmes
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Ovocný šalát s kuracinou
Letné zeleninové ragú
Kuracie prsia pečené v rúre
Polievka z bôbu
Jemný hubový guláš
Pizza v zemiakoch
Šošovicová polievka so špenátom
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Morčacina s citrónom a oreganom
Teľacie kotlety so zeleninou
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Kurča na bielom víne
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Viac receptov pre túto náladu

Surimi sú mimoriadne populárne vo Východnej Ázii, špeciálne v Japonsku. Vyrábajú sa v najrozmanitejších podobách, u nás sú najznámejšie a najpopulárnejšie vo forme krabích tyčiniek.

Suroviny

500 g krabích tyčiniek surimi
500 g Podravka cestovín (penne)
250 ml tatárskej omáčky
220 ml majonézy
200 ml smotany
150 g sterilizovanej kukurice
štipka soli
1 čajová lyžička cukru
1 čajová lyžička Podravky ochucovadla Natur
1 lyžica olivového oleja
štipka soli
čierne korenie
petržlenová vňať na ozdobenie

Použili sme

Podravka NATUR

Podravka NATUR

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Do vody pridáme olivový olej, soľ a uvaríme cestoviny „al dente“. Keď sú cestoviny hotové, scedíme ich a necháme vychladnúť. Surimi tyčinky nakrájame na 4 – 5 milimetrové tenké kolieska.
  • 2 Pripravíme dresing z majonézy, tatárskej omáčky, cukru, Podravky ochucovadla Natur, soli, čierneho korenie a smotany (podľa chuti). Do vychladnutých cestovín pridáme nakrájané krabie tyčinky surimi a dresing. Všetko dobre premiešame a dochutíme podľa vlastnej chuti.

Porcia

Šalát podávame na dezertnom tanieri alebo miske, ozdobený čerstvou petržlenovou vňaťou.

Malé tajomstvá

Semolinové cestoviny sú cestoviny zo 100 % tvrdej pšenice a sú výživovo hodnotnejšie ako klasické cestoviny.

Zdieľať s priateľmi