Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Kuracie mäso so zeleninou

Cestoviny farfalle s kozím syrom
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Mrkvová polievka
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Pohánka s klobásou
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Mediteránska rapsódia
Losos s cuketovou krustou
Polievka z fazuľových strukov
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Zeleninové špízy
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Treska s vajíčkovým šalátom
Guláš z cíceru a mangoldu
Párky v slanine
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Pizza v zemiakoch
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Lahodné pečené zemiaky
Kuracie prsia pečené v rúre
Paradajková polievka
Pikantné bravčové závitky
Tournedos s maslovou zeleninou
Tekvicová polievka s jablkom
Okúzľujúce letné kurča
Špagety s jesennou omáčkou
Hubový guľáš
Caponata a lá Podravka
Biela treska
Vyprážaný syr
Grilované rebierka
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Ovocný šalát s kuracinou
Kuracie mäso na thajský spôsob
Sladká bravčová panenka
Hrachová polievka
Špagety zo Stredomoria
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Pečená jahňacina s mandľami
Rolky z roštenky so zeleninou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Pikantná rybacia zmes
Cestovinový šalát so surimi
Kurča na bielom víne
Jemný hubový guláš
Ražniči z lososa
Zapečené špagety s tuniakom
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Tuniakový šalát
Rizoto na španielsky spôsob
Šošovicová polievka so špenátom
Biela ryba s fazuľou
Morčacina s citrónom a oreganom
Teľacie kotlety so zeleninou
Polievka z bôbu
Ravioly so šalviou
Bravčové kotlety s kuskusom
Grilovaný hamburger
Polievka s mäsovými guličkami
Kuracie fajitas
Chutný šalát z opečených zemiakov
Bravčová panenka so zeleninou
Polievka z rukoly a kreviet
Lasagne z panvice
Nové zemiaky s Ajvarom
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Kuracie tyčinky v kečupe
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Cuketové jednohubky
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Letné zeleninové ragú
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Viac receptov pre túto náladu

Množstvo byliniek je typické pre belgickú kuchyňu, a jeden z typických príkladov tejto kuchyne je nasledovný recept. Zaujímavý je aj pomer zeleniny a mäsa, ani jedno neprevláda, jedlo je veľmi vyvážené!

Suroviny

30 g masla
300 g mrkvy
450 g póru (bielej časti)
10 malých bielych cibuliek
1 kg kuraciny (stehno, horné stehno, prsia)
1 lyžica Podravka Natur
čerstvo mleté čierne korenie
1 zväzok petržlenovej vňate
1 vetvička čerstvého tymianu
1 vetvička čerstvého estragónu
bobkový list
300 ml vody
450 g Mrazeného hrášku Podravka
200 g brokolice

Použili sme

Podravka NATUR

Podravka NATUR

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 6 osoby60 min

  • 1 Do rozpusteného masla pridajte mrkvu a pór narezaný na kolieska a krátko poduste.
  • 2 Kuracie mäso nakrájajte na kúsky, okoreňte Podravkou a čiernym korením a položte ho na zeleninu.
  • 3 Čerstvú petržlenovú vňať, tymián, estragón a bobkový list zviažte kuchynskou niťou a pridajte k mäsu a zelenine. Podlejte vodou a prikryté duste na miernom ohni okolo 20 minút. Z času na čas nádobu potraste.
  • 4 Pridajte hrášok, brokolicu rozdelenú na kúsky a duste ešte 20 minút.

Tip

Tento pokrm môžete zahustiť pridaním škrobovej múčky Gussnel, rozmiešanej v troche vody.

Porcia

Teplé kuracie mäso podávajte so zeleninou.

Zdieľať s priateľmi