Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Zapečené špagety s tuniakom

Pizza v zemiakoch
Mrkvová polievka
Ovocný šalát s kuracinou
Hrachová polievka
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Caponata a lá Podravka
Tekvicová polievka s jablkom
Chutný šalát z opečených zemiakov
Hubový guľáš
Cuketové jednohubky
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Zeleninové špízy
Losos s cuketovou krustou
Polievka z fazuľových strukov
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Kurča na bielom víne
Guláš z cíceru a mangoldu
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Treska s vajíčkovým šalátom
Bravčová panenka so zeleninou
Šošovicová polievka so špenátom
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Grilovaný hamburger
Biela treska
Tuniakový šalát
Cestovinový šalát so surimi
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Biela ryba s fazuľou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Kuracie mäso na thajský spôsob
Teľacie kotlety so zeleninou
Párky v slanine
Špagety s jesennou omáčkou
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Letné zeleninové ragú
Paradajková polievka
Nové zemiaky s Ajvarom
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Rolky z roštenky so zeleninou
Polievka z bôbu
Polievka z rukoly a kreviet
Rizoto na španielsky spôsob
Jemný hubový guláš
Kuracie prsia pečené v rúre
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Kuracie fajitas
Sladká bravčová panenka
Kuracie mäso so zeleninou
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Ražniči z lososa
Mediteránska rapsódia
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Pečená jahňacina s mandľami
Ravioly so šalviou
Polievka s mäsovými guličkami
Špagety zo Stredomoria
Bravčové kotlety s kuskusom
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Kuracie tyčinky v kečupe
Vyprážaný syr
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Pikantná rybacia zmes
Okúzľujúce letné kurča
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Tournedos s maslovou zeleninou
Lahodné pečené zemiaky
Pohánka s klobásou
Grilované rebierka
Morčacina s citrónom a oreganom
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Lasagne z panvice
Pikantné bravčové závitky
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Viac receptov pre túto náladu

Zapečené špagety s tuniakom sú určite chutným stredomorským jedlom s paradajkovou omáčkou, cesnakom, olivovým olejom, syrom ricotta a stredomorským korením. Bohatú chuť jedla doplňte vhodne vybraným vínom.

Suroviny

2 lyžice olivového oleja
2 strúčiky cesnaku
390g Podravka krájaných paradajok s chilli
115g Eva tuniaka v olivovom oleji
300g syra ricotta
400g Špagety Podravka
8ks zelených odkôstkovaných olív
1 kávová lyžica Podravky ochucovadla
soľ, korenie
posekaná bazalka

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby40 min

  • 1 Na olivovom oleji speníme cesnak, pridáme krájané paradajky s chilli, soľ, korenie, Podravku ochucovadlo a podľa potreby podlejeme trochou vody. Varíme 10 minút.
  • 2 Potom pridáme scedený tuniak s rozmrveným syrom ricotta a pripravenú omáčku spojíme s uvarenými špagetami.
  • 3 Zmes vložíme do ohňovzdornej misy, pridáme olivy a zapekáme v predhriatej rúre pri 200 ° C po dobu 15-20 minút.

Porcia

Pred podávaním posypeme bazalkou.

Malé tajomstvá

Ricottu môžeme zameniť akýmkoľvek iným čerstvým syrom

Zdieľať s priateľmi