Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Mediteránska rapsódia

Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Morčacina s citrónom a oreganom
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Biela treska
Ražniči z lososa
Guláš z cíceru a mangoldu
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Nové zemiaky s Ajvarom
Vyprážaný syr
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Lasagne z panvice
Šošovicová polievka so špenátom
Špagety s jesennou omáčkou
Jemný hubový guláš
Lahodné pečené zemiaky
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Pizza v zemiakoch
Bravčové kotlety s kuskusom
Chutný šalát z opečených zemiakov
Polievka z bôbu
Grilované rebierka
Rolky z roštenky so zeleninou
Treska s vajíčkovým šalátom
Biela ryba s fazuľou
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Ovocný šalát s kuracinou
Kurča na bielom víne
Teľacie kotlety so zeleninou
Bravčová panenka so zeleninou
Losos s cuketovou krustou
Pikantné bravčové závitky
Letné zeleninové ragú
Kuracie mäso so zeleninou
Hrachová polievka
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Špagety zo Stredomoria
Pohánka s klobásou
Mrkvová polievka
Tekvicová polievka s jablkom
Rizoto na španielsky spôsob
Hubový guľáš
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Cestoviny na stredomorský spôsob
Tuniakový šalát
Grilovaný hamburger
Cuketové jednohubky
Pečená jahňacina s mandľami
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Caponata a lá Podravka
Zeleninové špízy
Polievka s mäsovými guličkami
Párky v slanine
Kuracie fajitas
Cestovinový šalát so surimi
Zapečené špagety s tuniakom
Okúzľujúce letné kurča
Kuracie mäso na thajský spôsob
Sladká bravčová panenka
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Ravioly so šalviou
Polievka z rukoly a kreviet
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Polievka z fazuľových strukov
Tournedos s maslovou zeleninou
Kuracie prsia pečené v rúre
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Pikantná rybacia zmes
Kuracie tyčinky v kečupe
Paradajková polievka
Viac receptov pre túto náladu

Špagety s paradajkovo-tuniakovou omáčkou posypané nastúhaným ovčím syrom ozdobte lístkami bazalky a vychutnávajte si stredomorskú chuť.

Suroviny

350 g špagiet Podravka
500 g pasírovaných paradajok Podravka
2 konzervy tuniaka v rastlinnom oleji EVA
100 ml bieleho vína
50 ml olivového oleja
60 g cibule
50 g čiernych olív
1 lyžička cukru
1 lyžička ochucovadla Stredomorie Podravka
1 lyžica kapár
ovčí syr alebo parmezán
soľ
čierne korenie mleté

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby15 min

  • 1 V panvici zohrejeme olivový olej a opražíme najemno nakrájanú cibuľu. Pridáme pasírované paradajky Podravka.
  • 2 Keď sa paradajky zvaria, pridáme cukor a ochucovadlo Stredomorie Podravka. Zalejeme vínom a necháme variť na miernom ohni.
  • 3 Pridáme zcedené tuniaky, olivy a kapary a podľa potreby dochutíme soľou a korením.
  • 4 Špagety uvaríme v mierne osolenej vode a zcedíme.

Tip

Jedlo môžete pripraviť aj tak, že špagety uvaríte, potom ich zcedíte, pridáte k omáčke a krátko povaríte.

Porcia

Špagety zalejte pripravenou omáčkou, posypte nastrúhaným ovčím syrom, ozdobte lístkami bazalky a podávajte.

Zdieľať s priateľmi