Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou

Cuketové jednohubky
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Polievka z fazuľových strukov
Pečená jahňacina s mandľami
Rolky z roštenky so zeleninou
Okúzľujúce letné kurča
Teľacie kotlety so zeleninou
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Mediteránska rapsódia
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Guláš z cíceru a mangoldu
Hubový guľáš
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Párky v slanine
Zapečené špagety s tuniakom
Nové zemiaky s Ajvarom
Vyprážaný syr
Pikantné bravčové závitky
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Grilované rebierka
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Bravčové kotlety s kuskusom
Ražniči z lososa
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Zeleninové špízy
Biela ryba s fazuľou
Letné zeleninové ragú
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Lasagne z panvice
Ovocný šalát s kuracinou
Tournedos s maslovou zeleninou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Sladká bravčová panenka
Polievka z bôbu
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Polievka z rukoly a kreviet
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Tekvicová polievka s jablkom
Lahodné pečené zemiaky
Hrachová polievka
Kurča na bielom víne
Kuracie tyčinky v kečupe
Kuracie mäso so zeleninou
Biela treska
Grilovaný hamburger
Losos s cuketovou krustou
Ravioly so šalviou
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Pizza v zemiakoch
Špagety s jesennou omáčkou
Polievka s mäsovými guličkami
Pohánka s klobásou
Kuracie prsia pečené v rúre
Paradajková polievka
Bravčová panenka so zeleninou
Treska s vajíčkovým šalátom
Rizoto na španielsky spôsob
Caponata a lá Podravka
Cestoviny na stredomorský spôsob
Pikantná rybacia zmes
Kuracie mäso na thajský spôsob
Šošovicová polievka so špenátom
Špagety zo Stredomoria
Cestovinový šalát so surimi
Chutný šalát z opečených zemiakov
Tuniakový šalát
Jemný hubový guláš
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Mrkvová polievka
Kuracie fajitas
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Morčacina s citrónom a oreganom
Viac receptov pre túto náladu

Časovo nenáročný šalát si obľúbite aj v lete aj v zime, pretože kombinácia tuniak a cestoviny je vždy perfektná voľba.

Suroviny

150 g taveného syra
150 g majonézy
2 x 160 g Eva tuniaka v olivovom oleji
200 g čerstvej uhorky
200 g cestovín Podravka Fusilli
1 lyžička Podravka ochucovadla Stredomorie
soľ
čierne korenie mleté

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby20 min

  • 1 Zmiešame mojanézu a tavený syr a urobíme lahodnú omáčku. Pridáme Podravka ochucovadlo a podľa potreby dochutíme soľou a čiernym korením.
  • 2 Tuniaka rozdrobíme na malé kúsky a uhorku nakrájame na malé kocky.
  • 3 Cestoviny Podravka uvaríme podľa návodu, zcedíme a necháme vychladnúť. Pridáme tuniaka, uhorku a všetko to zalejeme pripravenou omáčkou.

Tip

V zime môžete čerstvú uhorku nahradiť kyslou zaváranou.

Zdieľať s priateľmi