Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Pizza v zemiakoch

Pikantné bravčové závitky
Lasagne z panvice
Pečená jahňacina s mandľami
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Biela treska
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Bravčové kotlety s kuskusom
Pikantná rybacia zmes
Tuniakový šalát
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Ravioly so šalviou
Kuracie fajitas
Polievka s mäsovými guličkami
Kuracie mäso so zeleninou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Teľacie kotlety so zeleninou
Pohánka s klobásou
Grilovaný hamburger
Nové zemiaky s Ajvarom
Bravčová panenka so zeleninou
Polievka z bôbu
Špagety zo Stredomoria
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Zeleninové špízy
Morčacina s citrónom a oreganom
Hubový guľáš
Lahodné pečené zemiaky
Biela ryba s fazuľou
Tekvicová polievka s jablkom
Paradajková polievka
Grilované rebierka
Rolky z roštenky so zeleninou
Guláš z cíceru a mangoldu
Kuracie mäso na thajský spôsob
Párky v slanine
Jemný hubový guláš
Tournedos s maslovou zeleninou
Kuracie tyčinky v kečupe
Kuracie prsia pečené v rúre
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Treska s vajíčkovým šalátom
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Mediteránska rapsódia
Polievka z fazuľových strukov
Ovocný šalát s kuracinou
Losos s cuketovou krustou
Špagety s jesennou omáčkou
Hrachová polievka
Vyprážaný syr
Zapečené špagety s tuniakom
Cuketové jednohubky
Chutný šalát z opečených zemiakov
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Polievka z rukoly a kreviet
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Ražniči z lososa
Letné zeleninové ragú
Caponata a lá Podravka
Sladká bravčová panenka
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Kurča na bielom víne
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Okúzľujúce letné kurča
Cestovinový šalát so surimi
Rizoto na španielsky spôsob
Mrkvová polievka
Šošovicová polievka so špenátom
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Viac receptov pre túto náladu

Vyskúšajte, či sa zemiaky hodia k talianskej špecialite, avšak uvidíte, že si túto pochúťku nevaríte poslednýkrát.

Suroviny

8 veľkých zemiakov
3 lyžičky ochucovadla Podravka Natur
300 g šunky
500 g Podravka pasírovaných paradajok
4 lyžice olivového oleja
2 lyžičky oregana
300 g mozzarelly

Použili sme

Podravka NATUR

Podravka NATUR

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby45 min

  • 1 Zemiaky dobre umyjeme a osušíme. Každý zemiaky v polovici nakrojíme a vnútro vysypeme ochucovadlom Natur. Zemiaky dáme do pekáča alebo na plech a pečieme vo vyhriatej rúre na 200 °C približne 30 minút.
  • 2 Zemiaky vyberieme a necháme chvíľku vychladnúť. Na každú nakrojenú stranu zemiaka dáme šunku, zalejeme pasírovanými paradajkami zmiešanými s olivovým olejom a oreganom a posypeme nastrúhanou mozzarellou. Pečieme cca 7 minút, dokým sa neroztopí syr.

Porcia

Podávame s pohárom piva alebo vína.

Zdieľať s priateľmi