Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Bravčové kotlety s tekvicovým pyré

Pečená jahňacina s mandľami
Jemný hubový guláš
Ražniči z lososa
Rizoto na španielsky spôsob
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Párky v slanine
Tuniakový šalát
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Pizza v zemiakoch
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Cestoviny na stredomorský spôsob
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Rolky z roštenky so zeleninou
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Tournedos s maslovou zeleninou
Zeleninové špízy
Chutný šalát z opečených zemiakov
Špagety s jesennou omáčkou
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Treska s vajíčkovým šalátom
Mrkvová polievka
Letné zeleninové ragú
Tekvicová polievka s jablkom
Cestovinový šalát so surimi
Šošovicová polievka so špenátom
Grilovaný hamburger
Polievka s mäsovými guličkami
Pohánka s klobásou
Lasagne z panvice
Pikantná rybacia zmes
Polievka z fazuľových strukov
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Kurča na bielom víne
Špagety zo Stredomoria
Okúzľujúce letné kurča
Zapečené špagety s tuniakom
Kuracie prsia pečené v rúre
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Vyprážaný syr
Cuketové jednohubky
Caponata a lá Podravka
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Kuracie mäso so zeleninou
Morčacina s citrónom a oreganom
Pikantné bravčové závitky
Polievka z rukoly a kreviet
Nové zemiaky s Ajvarom
Kuracie mäso na thajský spôsob
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Polievka z bôbu
Mediteránska rapsódia
Guláš z cíceru a mangoldu
Paradajková polievka
Bravčové kotlety s kuskusom
Ovocný šalát s kuracinou
Sladká bravčová panenka
Grilované rebierka
Teľacie kotlety so zeleninou
Hrachová polievka
Kuracie tyčinky v kečupe
Hubový guľáš
Ravioly so šalviou
Kuracie fajitas
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Biela ryba s fazuľou
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Biela treska
Lahodné pečené zemiaky
Losos s cuketovou krustou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Bravčová panenka so zeleninou
Viac receptov pre túto náladu

Určite vyskúšajte bravčové kotlety s tekvicovým pyré a vďaka tejto kombinácií zažijete nové chute.

Suroviny

1 kg bravčových kotliet
1 balenie Podravky Natur grill classic
6 lyžíc oleja
Tekvicové pyré:
600 g tekvice
2 strúčiky cesnaku
1 lyžica olivového oleja

Použili sme

Podravka NATUR Grill Classic

Podravka NATUR Grill Classic

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby30 min

  • 1 Kotlety umyjeme, osušíme a posypeme Podravkou Natur.
  • 2 Na zahriatom oleji dozlatista opečieme kotlety z oboch strán.
  • 3 Tekvicu ošúpeme, umyjeme a nakrájame na kocky. Dáme ju do parného hrnca spolu s cesnakom a necháme ju tam dokým nebude mäkká.
  • 4 Tyčovým alebo iným mixérom rozmixujeme tekvicu s cesnakom na pyré. Primiešame lyžicu oleja.

Tip

Tekvicu môžete uvariť aj vo vode alebo upiecť v rúre. Pripravená na pare si však zachová najviac živín.

Zdieľať s priateľmi