Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Tuniakový šalát

Okúzľujúce letné kurča
Pečená jahňacina s mandľami
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Šošovicová polievka so špenátom
Paradajková polievka
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Hubový guľáš
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Jemný hubový guláš
Letné zeleninové ragú
Párky v slanine
Vyprážaný syr
Polievka z bôbu
Kuracie fajitas
Zeleninové špízy
Nové zemiaky s Ajvarom
Grilované rebierka
Guláš z cíceru a mangoldu
Teľacie kotlety so zeleninou
Pikantné bravčové závitky
Kuracie prsia pečené v rúre
Ravioly so šalviou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Špagety zo Stredomoria
Morčacina s citrónom a oreganom
Pikantná rybacia zmes
Treska s vajíčkovým šalátom
Caponata a lá Podravka
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Kuracie mäso na thajský spôsob
Kuracie tyčinky v kečupe
Polievka z fazuľových strukov
Ražniči z lososa
Cuketové jednohubky
Pizza v zemiakoch
Kurča na bielom víne
Sladká bravčová panenka
Lahodné pečené zemiaky
Polievka s mäsovými guličkami
Pohánka s klobásou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Grilovaný hamburger
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Bravčové kotlety s kuskusom
Zapečené špagety s tuniakom
Mediteránska rapsódia
Kuracie mäso so zeleninou
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Chutný šalát z opečených zemiakov
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Rizoto na španielsky spôsob
Lasagne z panvice
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Polievka z rukoly a kreviet
Bravčová panenka so zeleninou
Tekvicová polievka s jablkom
Biela treska
Hrachová polievka
Mrkvová polievka
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Cestoviny na stredomorský spôsob
Cestovinový šalát so surimi
Špagety s jesennou omáčkou
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Biela ryba s fazuľou
Tournedos s maslovou zeleninou
Losos s cuketovou krustou
Ovocný šalát s kuracinou
Rolky z roštenky so zeleninou
Viac receptov pre túto náladu

Výborný tuniakový šalát vás zasýti bez výčitiek svedomia počas leta, no môžete si ho s radosťou dopriať aj počas zimných mesiacov.

Suroviny

2 konzervy Eva tuniaka v rastlinnom oleji
1 hlávkový šalát
1 cibuľa šalotka
300 g cherry paradajok
rukola
Podravka na šalát
olivový olej
šťava z citróna

Použili sme

Podravka NATUR na šalát

Podravka NATUR na šalát

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby10 min

  • 1 Šalát natrháme na stredne veľké kúsky, cibuľu nakrájame na tenké prúžky, cherry paradajky na polovičky.
  • 2 Spolu s rukolou zľahka premiešame a dochutíme Podravkou na šalát. Pokvapkáme citrónovou šťavou a polejeme olivovým olejom.
  • 3 Tuniaka jemne rozmrvíme vidličkou a vmiešame do šalátu.

Porcia

Šalát podávame ako predjedlo alebo ako prílohu k mäsu.

Malé tajomstvá

Podľa chuti môžeme použiť aj Eva tuniak v olivovom oleji alebo vo vlastnej šťave.

Zdieľať s priateľmi