Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Caponata a lá Podravka

Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Bravčová panenka so zeleninou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Grilované rebierka
Pohánka s klobásou
Ravioly so šalviou
Vyprážaný syr
Bravčové kotlety s kuskusom
Okúzľujúce letné kurča
Sladká bravčová panenka
Špagety zo Stredomoria
Pikantné bravčové závitky
Rolky z roštenky so zeleninou
Lasagne z panvice
Tuniakový šalát
Hubový guľáš
Cuketové jednohubky
Kuracie mäso so zeleninou
Biela ryba s fazuľou
Zeleninové špízy
Kuracie prsia pečené v rúre
Pečená jahňacina s mandľami
Hrachová polievka
Morčacina s citrónom a oreganom
Zapečené špagety s tuniakom
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Rizoto na španielsky spôsob
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Kuracie fajitas
Teľacie kotlety so zeleninou
Losos s cuketovou krustou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Tournedos s maslovou zeleninou
Kuracie mäso na thajský spôsob
Letné zeleninové ragú
Paradajková polievka
Polievka z rukoly a kreviet
Grilovaný hamburger
Kuracie tyčinky v kečupe
Treska s vajíčkovým šalátom
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Mrkvová polievka
Polievka z fazuľových strukov
Šošovicová polievka so špenátom
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Ovocný šalát s kuracinou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Párky v slanine
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Pikantná rybacia zmes
Pizza v zemiakoch
Nové zemiaky s Ajvarom
Kurča na bielom víne
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Lahodné pečené zemiaky
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Polievka s mäsovými guličkami
Tekvicová polievka s jablkom
Cestovinový šalát so surimi
Mediteránska rapsódia
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Špagety s jesennou omáčkou
Biela treska
Jemný hubový guláš
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Guláš z cíceru a mangoldu
Ražniči z lososa
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Chutný šalát z opečených zemiakov
Polievka z bôbu
Viac receptov pre túto náladu

Cestoviny s kozím syrom a baklažánom ochutené ochucovadlom Podravka a oreganom vám svojou mediteránskou chuťou prinesú more a chuť leta.

Suroviny

350 g cestovín Podravka (Fusilli)
200 g ricotty (kozí syr)
1 lúpané paradajky celé Podravka
1 baklažán
1 strúčik cesnaku
3 lyžice olivového oleja
1 lyžica ochucovadla Podravka
1/2 lyžičky oregana

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby20 min

  • 1 Na zohriatom olivovom oleji opražíme baklažán nakrájaný na kocky.
  • 2 Za stáleho miešania pridáme pretlačený cesnak, lúpané paradajky Podravka, ochucovadlo Podravka, oregano a krátko povaríme.
  • 3 Pridáme uvarené cestoviny a dusíme na miernom ohni dovtedy, dokým sa omáčka nespojí s cestovinami.
  • 4 Nakoniec len jemno vmiešame nakrájanú ricottu.

Tip

Nakoniec môžete pridať aj nasekanú bazalku alebo petržlenovú vňať.

Porcia

Podávajte teplé.

Zdieľať s priateľmi