Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku

Polievka z fazuľových strukov
Polievka z bôbu
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Grilované rebierka
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Tournedos s maslovou zeleninou
Lahodné pečené zemiaky
Párky v slanine
Cestoviny na stredomorský spôsob
Cuketové jednohubky
Letné zeleninové ragú
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Ovocný šalát s kuracinou
Paradajková polievka
Biela treska
Kuracie fajitas
Tekvicová polievka s jablkom
Guláš z cíceru a mangoldu
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Pizza v zemiakoch
Bravčová panenka so zeleninou
Morčacina s citrónom a oreganom
Rizoto na španielsky spôsob
Pohánka s klobásou
Kuracie mäso so zeleninou
Mediteránska rapsódia
Lasagne z panvice
Polievka s mäsovými guličkami
Vyprážaný syr
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Kuracie tyčinky v kečupe
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Kurča na bielom víne
Biela ryba s fazuľou
Kuracie prsia pečené v rúre
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Ražniči z lososa
Caponata a lá Podravka
Hrachová polievka
Bravčové kotlety s kuskusom
Cestovinový šalát so surimi
Jemný hubový guláš
Sladká bravčová panenka
Teľacie kotlety so zeleninou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Hubový guľáš
Okúzľujúce letné kurča
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Grilovaný hamburger
Ravioly so šalviou
Tuniakový šalát
Pečená jahňacina s mandľami
Chutný šalát z opečených zemiakov
Rolky z roštenky so zeleninou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Zeleninové špízy
Pikantná rybacia zmes
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Mrkvová polievka
Losos s cuketovou krustou
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Špagety s jesennou omáčkou
Polievka z rukoly a kreviet
Pikantné bravčové závitky
Šošovicová polievka so špenátom
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Zapečené špagety s tuniakom
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Nové zemiaky s Ajvarom
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Kuracie mäso na thajský spôsob
Špagety zo Stredomoria
Treska s vajíčkovým šalátom
Viac receptov pre túto náladu

Zeleninové fašírky sú jedlom, ktoré si môžete pripraviť z vašej obľúbenej zeleniny, alebo z tej, ktorú nájdete doma v chladničke.

Suroviny

350 g póru
450 g mrkvy
300 g zemiakov
štipku soli
1 lyžica ochucovadla Podravka Natur
100 g múky
100 g strúhanky
olej na vyprážanie

Použili sme

Podravka NATUR

Podravka NATUR

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby40 min

  • 1 Pór umyjeme, nakrájame na krúžky a dáme do hrnca.
  • 2 Mrkvu a zemiaky očistíme, ošúpeme, nakrájame na kocky a dáme do hrnca k póru. Zalejeme vodou, pridáme štipku soli a varíme na miernom ohni približne 15 minút.
  • 3 Uvarenú zeleninu scedíme a zmiešame s múkou a 50 g strúhanky.
  • 4 Všetko dobre premiešame a rukami vytvarujeme fašírky.
  • 5 Pripravené fašírky obalíme vo zvyšnej strúhanke a v oleji vypražíme dohneda.

Tip

Mrkvu môžete zameniť za tekvicu, pór za kel alebo môžete použiť vašu obľúbenú kombináciu zeleniny.

Porcia

Fašírky podávame s obľúbenou prílohou (ryža, zemiaky, bulgur,...) a šalátom.

Zdieľať s priateľmi