Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Kuracie fajitas

Hubový guľáš
Jemný hubový guláš
Nové zemiaky s Ajvarom
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Pizza v zemiakoch
Mediteránska rapsódia
Rizoto na španielsky spôsob
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Pohánka s klobásou
Rolky z roštenky so zeleninou
Paradajková polievka
Treska s vajíčkovým šalátom
Biela treska
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Kurča na bielom víne
Cuketové jednohubky
Cestovinový šalát so surimi
Kuracie mäso na thajský spôsob
Polievka z fazuľových strukov
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Polievka z bôbu
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Tournedos s maslovou zeleninou
Špagety s jesennou omáčkou
Bravčové kotlety s kuskusom
Tekvicová polievka s jablkom
Lasagne z panvice
Ražniči z lososa
Lahodné pečené zemiaky
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Kuracie mäso so zeleninou
Tuniakový šalát
Chutný šalát z opečených zemiakov
Pečená jahňacina s mandľami
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Kuracie prsia pečené v rúre
Zeleninové špízy
Bravčová panenka so zeleninou
Okúzľujúce letné kurča
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Grilovaný hamburger
Cestoviny na stredomorský spôsob
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Pikantná rybacia zmes
Párky v slanine
Mrkvová polievka
Vyprážaný syr
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Kuracie tyčinky v kečupe
Pikantné bravčové závitky
Hrachová polievka
Šošovicová polievka so špenátom
Polievka s mäsovými guličkami
Polievka z rukoly a kreviet
Sladká bravčová panenka
Losos s cuketovou krustou
Zapečené špagety s tuniakom
Caponata a lá Podravka
Letné zeleninové ragú
Ravioly so šalviou
Teľacie kotlety so zeleninou
Špagety zo Stredomoria
Biela ryba s fazuľou
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Morčacina s citrónom a oreganom
Ovocný šalát s kuracinou
Grilované rebierka
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Guláš z cíceru a mangoldu
Viac receptov pre túto náladu

Chutné, rýchle a ešte aj oku lahodiace jedlo, ktoré sa nemusíte báť pripraviť aj svojím hosťom.

Suroviny

1 kg kuracích pŕs
1 balenie Podravky Natur na zlaté kurča
2 lyžice citrónovej šťavy
4 lyžice olivového oleja
200 g cibule
200 g paradajok
100 g zelenej papriky
100 g červenej papriky
280 g sterilizovanej kukurice Podravka
200 ml kyslej smotany
250 ml majonézy
8 torttíl
listový šalát

Použili sme

Podravka NATUR na zlaté kurča

Podravka NATUR na zlaté kurča

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 8 osoby45 min

  • 1 Kuracie prsia nakrájame na rezance a posypeme Podravkou na zlaté kurča. Pokvapkáme citrónovou šťavou a 2 lyžicami olivového oleja a dobre premiešame. Necháme marinovať približne 20 minút.
  • 2 Zvyšný olej dáme zohriať na panvicu a na ňom dozlatista opečieme cibuľu nakrájanú na plátky. Pridáme namarinované mäso a necháme piecť, dokým nebude zlatisté. Potom pridáme paradajku nakrájanú na štvrtiny a papriku nakrájanú na pásiky. Dusíme 15 minút, dokým zelenina nezmäkne.
  • 3 Tortilly opečieme na suchej panvici.
  • 4 Kyslú smotanu zmiešame s majonézou.
  • 5 Do každej tortilly dáme listový šalát, rozdelíme pripravenú zmes, pridáme kukuricu a vytvorený dip.

Tip

Do tortilly môžete pridať akúkoľvek zeleninu podľa vašej chuti alebo akú nájdete v chladničke.

Porcia

Pripravenú tortillu zamotajte a okamžite podávajte.

Zdieľať s priateľmi