Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Lahodné pečené zemiaky

Kuracie fajitas
Mrkvová polievka
Lasagne z panvice
Cestovinový šalát so surimi
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Teľacie kotlety so zeleninou
Morčacina s citrónom a oreganom
Tournedos s maslovou zeleninou
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Bravčové kotlety s kuskusom
Okúzľujúce letné kurča
Jemný hubový guláš
Losos s cuketovou krustou
Rolky z roštenky so zeleninou
Bravčová panenka so zeleninou
Biela treska
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Pikantná rybacia zmes
Letné zeleninové ragú
Párky v slanine
Grilovaný hamburger
Hubový guľáš
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Sladká bravčová panenka
Nové zemiaky s Ajvarom
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Hrachová polievka
Cuketové jednohubky
Pizza v zemiakoch
Kuracie mäso so zeleninou
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Pečená jahňacina s mandľami
Polievka z fazuľových strukov
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Ovocný šalát s kuracinou
Tuniakový šalát
Pikantné bravčové závitky
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Zapečené špagety s tuniakom
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Kuracie mäso na thajský spôsob
Guláš z cíceru a mangoldu
Rizoto na španielsky spôsob
Kurča na bielom víne
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Špagety s jesennou omáčkou
Biela ryba s fazuľou
Vyprážaný syr
Tekvicová polievka s jablkom
Polievka z bôbu
Šošovicová polievka so špenátom
Ravioly so šalviou
Špagety zo Stredomoria
Kuracie tyčinky v kečupe
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Caponata a lá Podravka
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Treska s vajíčkovým šalátom
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Kuracie prsia pečené v rúre
Cestoviny na stredomorský spôsob
Ražniči z lososa
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Polievka z rukoly a kreviet
Paradajková polievka
Mediteránska rapsódia
Grilované rebierka
Zeleninové špízy
Polievka s mäsovými guličkami
Pohánka s klobásou
Chutný šalát z opečených zemiakov
Viac receptov pre túto náladu

Pečené zemiaky predtým obalené v ochutenej kukuričnej krupici servírujte s čerstvým šalátom a vychutnávajte si skvelé občerstvenie, ktoré môžete podávať aj s grilovaným kúskom mäsa alebo ryby.

Suroviny

3 lyžice kukuričnej krupice
1 lyžica Podravka ochucovadla
1 lyžička mletého kari
1 lyžička čierneho mletého korenia
1,5 kg zemiakov
6 lyžíc olivového oleja

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby45 min

  • 1 Kukuričnú krupicu zmiešame s Podravka ochucovadlom, kari a čiernym mletým korením.
  • 2 Zemiaky, umyjeme, ošúpeme a nakrájame na štvrtiny. Polejeme olivovým olejom a každý kúsok obalíme v pripravenej kukuričnej zmesi.
  • 3 Pripravené zemiaky dáme na plech vystlaný papierom na pečenie a pečieme v predhriatej rúre na 200 °C, až kým nebudú mať peknú zlatú farbu.

Tip

Počas pečenia ich občas premiešajte.

Porcia

Podávame ihneď s mäsom, rybou alebo zeleným šalátom.

Zdieľať s priateľmi