Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Kura s jemnou stredomorskou omáčkou

Pizza v zemiakoch
Pečená jahňacina s mandľami
Polievka z bôbu
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Tournedos s maslovou zeleninou
Teľacie kotlety so zeleninou
Kurča na bielom víne
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Pikantné bravčové závitky
Chutný šalát z opečených zemiakov
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Letné zeleninové ragú
Sladká bravčová panenka
Bravčové kotlety s kuskusom
Mediteránska rapsódia
Pohánka s klobásou
Biela treska
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Cestovinový šalát so surimi
Zeleninové špízy
Treska s vajíčkovým šalátom
Kuracie prsia pečené v rúre
Paradajková polievka
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Zapečené špagety s tuniakom
Kuracie mäso so zeleninou
Guláš z cíceru a mangoldu
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Okúzľujúce letné kurča
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Polievka z rukoly a kreviet
Párky v slanine
Pikantná rybacia zmes
Grilovaný hamburger
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Nové zemiaky s Ajvarom
Biela ryba s fazuľou
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Polievka s mäsovými guličkami
Ravioly so šalviou
Špagety s jesennou omáčkou
Hubový guľáš
Mrkvová polievka
Kuracie tyčinky v kečupe
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Caponata a lá Podravka
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Rizoto na španielsky spôsob
Tekvicová polievka s jablkom
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Cuketové jednohubky
Tuniakový šalát
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Ražniči z lososa
Kuracie fajitas
Vyprážaný syr
Kuracie mäso na thajský spôsob
Hrachová polievka
Lahodné pečené zemiaky
Morčacina s citrónom a oreganom
Jemný hubový guláš
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Polievka z fazuľových strukov
Bravčová panenka so zeleninou
Losos s cuketovou krustou
Grilované rebierka
Šošovicová polievka so špenátom
Lasagne z panvice
Ovocný šalát s kuracinou
Rolky z roštenky so zeleninou
Špagety zo Stredomoria
Viac receptov pre túto náladu

Tieto krehké kúsky kuracieho mäsa pripravené spolu so zeleným hráškom a pasírovanými paradajkami, podávané s gnocchi a posypané nastrúhaným syrom, sú ako stvorené stať sa trvalou súčasťou vášho jedálnička.

Suroviny

600 g kuracích pŕs
200 g mrazeného hrášku
3 polievkové lyžice olivového oleja
2 strúčiky cesnaku
200 ml pasírovaných paradajok Podravka
100 ml bieleho vína
1 polievková lyžica nasekanej petržlenovej vňate
gnocchi
soľ
mleté čierne korenie
1 polievková lyžica Podravka ochucovadla

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby25 min

  • 1 V panvici na rozohriatom oleji opražíme na pásiky nakrájané kuracie mäso.
  • 2 Pridáme pretlačený cesnak a mrazený hrášok, krátko spolu osmažíme a pridáme pasírované paradajky Podravka.
  • 3 Ochutíme jednou lyžicou Podravka ochucovadla, prilejeme víno a na miernom plameni necháme variť po dobu 5-10 minút.
  • 4 Pred podávaním podľa chuti osolíme, okoreníme a posypeme nasekanou petržlenovou vňaťou.

Tip

Ak uprednostňujete hustejšie omáčky, môžete počas varenia do omáčky primiešať jednu čajovú lyžičku kukuričného škrobu rozmiešaného vo vode.

Porcia

Podávame spolu s uvarenými gnocchi, posypané hoblinami nastrúhaného parmezánu.

Zdieľať s priateľmi