Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Biela ryba s fazuľou

Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Cestovinový šalát so surimi
Tekvicová polievka s jablkom
Tuniakový šalát
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Nové zemiaky s Ajvarom
Lahodné pečené zemiaky
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Párky v slanine
Šošovicová polievka so špenátom
Caponata a lá Podravka
Pohánka s klobásou
Ražniči z lososa
Jemný hubový guláš
Kuracie mäso so zeleninou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Ovocný šalát s kuracinou
Bravčové kotlety s kuskusom
Špagety zo Stredomoria
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Pikantná rybacia zmes
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Vyprážaný syr
Losos s cuketovou krustou
Cuketové jednohubky
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Zapečené špagety s tuniakom
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Treska s vajíčkovým šalátom
Hubový guľáš
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Kuracie mäso na thajský spôsob
Kuracie fajitas
Rizoto na španielsky spôsob
Grilované rebierka
Biela treska
Mediteránska rapsódia
Pizza v zemiakoch
Polievka z rukoly a kreviet
Rolky z roštenky so zeleninou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Zeleninové špízy
Hrachová polievka
Lasagne z panvice
Paradajková polievka
Tournedos s maslovou zeleninou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Grilovaný hamburger
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Špagety s jesennou omáčkou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Teľacie kotlety so zeleninou
Sladká bravčová panenka
Letné zeleninové ragú
Ravioly so šalviou
Polievka z fazuľových strukov
Pikantné bravčové závitky
Kurča na bielom víne
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Pečená jahňacina s mandľami
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Chutný šalát z opečených zemiakov
Mrkvová polievka
Okúzľujúce letné kurča
Kuracie tyčinky v kečupe
Kuracie prsia pečené v rúre
Bravčová panenka so zeleninou
Morčacina s citrónom a oreganom
Polievka s mäsovými guličkami
Polievka z bôbu
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Guláš z cíceru a mangoldu
Viac receptov pre túto náladu

Biela ryba a biela fazuľa s chutnými paradajkami vytvorí ideálne jedlo na horúce letné dni.

Suroviny

800 g filiet z bielej ryby
1 lyžica Podravka ochucovadla
1 červená paprika
1 žltá paprika
1 konzerva lúpaných paradajok Podravka
1 konzerva bielej fazule
1 citrón
30 ml olivového oleja
soľ

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby40 min

  • 1 Filety z bielej ryby pokvapkáme citrónovou šťavou, posypeme Podravka ochucovadlom a necháme postáť 15 minút.
  • 2 V širokej panvici zohrejeme olej a opečieme rybu z oboch strán. Keď je ryba hotová zložíme ju z ohňa a dáme ju na teplé miesto.
  • 3 Do tej istej panvici pridáme najemno nakrájanú cibuľu a opražíme ju dozlatista. Pridáme nakrájanú žltú a červenú papriku, lúpané paradajky, osolíme a varíme cca 15 minút.
  • 4 Potom pridáme zcedenú fazuľu, rybu a krátko povaríme, aby sa chute poriadne prepojili.

Tip

Jedlo bude mať ešte bohatšiu chuť, keď ho pripravíte z viacerých druhov rýb. Potom si však treba dať pozor na množstvo.

Porcia

Posypeme nakrájanou petržlenovou vňaťou a podávame.

Zdieľať s priateľmi