Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou

Bravčová panenka so zeleninou
Párky v slanine
Špagety s jesennou omáčkou
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Caponata a lá Podravka
Pohánka s klobásou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Ravioly so šalviou
Pikantné bravčové závitky
Kuracie prsia pečené v rúre
Lahodné pečené zemiaky
Rolky z roštenky so zeleninou
Kuracie tyčinky v kečupe
Polievka z rukoly a kreviet
Nové zemiaky s Ajvarom
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Tekvicová polievka s jablkom
Teľacie kotlety so zeleninou
Zapečené špagety s tuniakom
Paradajková polievka
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Kuracie fajitas
Cuketové jednohubky
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Kuracie mäso na thajský spôsob
Biela treska
Losos s cuketovou krustou
Grilovaný hamburger
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Pizza v zemiakoch
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Bravčové kotlety s kuskusom
Polievka z fazuľových strukov
Morčacina s citrónom a oreganom
Biela ryba s fazuľou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Vyprážaný syr
Tournedos s maslovou zeleninou
Ovocný šalát s kuracinou
Zeleninové špízy
Cestoviny na stredomorský spôsob
Hubový guľáš
Polievka s mäsovými guličkami
Cestovinový šalát so surimi
Pečená jahňacina s mandľami
Treska s vajíčkovým šalátom
Pikantná rybacia zmes
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Guláš z cíceru a mangoldu
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Mediteránska rapsódia
Kuracie mäso so zeleninou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Mrkvová polievka
Špagety zo Stredomoria
Rizoto na španielsky spôsob
Ražniči z lososa
Lasagne z panvice
Letné zeleninové ragú
Okúzľujúce letné kurča
Šošovicová polievka so špenátom
Chutný šalát z opečených zemiakov
Hrachová polievka
Polievka z bôbu
Tuniakový šalát
Sladká bravčová panenka
Grilované rebierka
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Viac receptov pre túto náladu

Časovo nenáročný šalát si obľúbite aj v lete aj v zime, pretože kombinácia tuniak a cestoviny je vždy perfektná voľba.

Suroviny

150 g taveného syra
150 g majonézy
2 x 160 g Eva tuniaka v olivovom oleji
200 g čerstvej uhorky
200 g cestovín Podravka Fusilli
1 lyžička Podravka ochucovadla Stredomorie
soľ
čierne korenie mleté

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby20 min

  • 1 Zmiešame mojanézu a tavený syr a urobíme lahodnú omáčku. Pridáme Podravka ochucovadlo a podľa potreby dochutíme soľou a čiernym korením.
  • 2 Tuniaka rozdrobíme na malé kúsky a uhorku nakrájame na malé kocky.
  • 3 Cestoviny Podravka uvaríme podľa návodu, zcedíme a necháme vychladnúť. Pridáme tuniaka, uhorku a všetko to zalejeme pripravenou omáčkou.

Tip

V zime môžete čerstvú uhorku nahradiť kyslou zaváranou.

Zdieľať s priateľmi