Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Bravčové kotlety s tekvicovým pyré

Letné zeleninové ragú
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Ovocný šalát s kuracinou
Kuracie prsia pečené v rúre
Šošovicová polievka so špenátom
Polievka z bôbu
Zapečené špagety s tuniakom
Párky v slanine
Polievka z rukoly a kreviet
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Kuracie tyčinky v kečupe
Treska s vajíčkovým šalátom
Kuracie mäso na thajský spôsob
Biela ryba s fazuľou
Polievka s mäsovými guličkami
Zeleninové špízy
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Biela treska
Pohánka s klobásou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Kuracie fajitas
Rolky z roštenky so zeleninou
Vyprážaný syr
Paradajková polievka
Guláš z cíceru a mangoldu
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Tekvicová polievka s jablkom
Hrachová polievka
Pizza v zemiakoch
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Bravčové kotlety s kuskusom
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Pečená jahňacina s mandľami
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Ravioly so šalviou
Morčacina s citrónom a oreganom
Cuketové jednohubky
Okúzľujúce letné kurča
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Pikantné bravčové závitky
Špagety s jesennou omáčkou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Chutný šalát z opečených zemiakov
Mediteránska rapsódia
Sladká bravčová panenka
Mrkvová polievka
Tuniakový šalát
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Lasagne z panvice
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Teľacie kotlety so zeleninou
Rizoto na španielsky spôsob
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Polievka z fazuľových strukov
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Špagety zo Stredomoria
Tournedos s maslovou zeleninou
Ražniči z lososa
Grilované rebierka
Kuracie mäso so zeleninou
Losos s cuketovou krustou
Hubový guľáš
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Nové zemiaky s Ajvarom
Pikantná rybacia zmes
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Bravčová panenka so zeleninou
Caponata a lá Podravka
Lahodné pečené zemiaky
Cestovinový šalát so surimi
Grilovaný hamburger
Viac receptov pre túto náladu

Určite vyskúšajte bravčové kotlety s tekvicovým pyré a vďaka tejto kombinácií zažijete nové chute.

Suroviny

1 kg bravčových kotliet
1 balenie Podravky Natur grill classic
6 lyžíc oleja
Tekvicové pyré:
600 g tekvice
2 strúčiky cesnaku
1 lyžica olivového oleja

Použili sme

Podravka NATUR Grill Classic

Podravka NATUR Grill Classic

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby30 min

  • 1 Kotlety umyjeme, osušíme a posypeme Podravkou Natur.
  • 2 Na zahriatom oleji dozlatista opečieme kotlety z oboch strán.
  • 3 Tekvicu ošúpeme, umyjeme a nakrájame na kocky. Dáme ju do parného hrnca spolu s cesnakom a necháme ju tam dokým nebude mäkká.
  • 4 Tyčovým alebo iným mixérom rozmixujeme tekvicu s cesnakom na pyré. Primiešame lyžicu oleja.

Tip

Tekvicu môžete uvariť aj vo vode alebo upiecť v rúre. Pripravená na pare si však zachová najviac živín.

Zdieľať s priateľmi