Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Zapečené špagety s tuniakom

Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Lasagne z panvice
Chutný šalát z opečených zemiakov
Kuracie fajitas
Sladká bravčová panenka
Biela treska
Tuniakový šalát
Paradajková polievka
Bravčová panenka so zeleninou
Zeleninové špízy
Cuketové jednohubky
Morčacina s citrónom a oreganom
Biela ryba s fazuľou
Polievka z rukoly a kreviet
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Teľacie kotlety so zeleninou
Cestovinový šalát so surimi
Caponata a lá Podravka
Špagety s jesennou omáčkou
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Okúzľujúce letné kurča
Ražniči z lososa
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Bravčové kotlety s kuskusom
Letné zeleninové ragú
Tournedos s maslovou zeleninou
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Cestoviny na stredomorský spôsob
Kuracie mäso na thajský spôsob
Šošovicová polievka so špenátom
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Rizoto na španielsky spôsob
Rolky z roštenky so zeleninou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Pikantné bravčové závitky
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Hubový guľáš
Pizza v zemiakoch
Nové zemiaky s Ajvarom
Treska s vajíčkovým šalátom
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Grilovaný hamburger
Špagety zo Stredomoria
Grilované rebierka
Kuracie mäso so zeleninou
Polievka s mäsovými guličkami
Ovocný šalát s kuracinou
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Pikantná rybacia zmes
Guláš z cíceru a mangoldu
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Párky v slanine
Polievka z fazuľových strukov
Pohánka s klobásou
Mediteránska rapsódia
Mrkvová polievka
Pečená jahňacina s mandľami
Ravioly so šalviou
Losos s cuketovou krustou
Hrachová polievka
Tekvicová polievka s jablkom
Polievka z bôbu
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Kuracie tyčinky v kečupe
Vyprážaný syr
Kuracie prsia pečené v rúre
Lahodné pečené zemiaky
Viac receptov pre túto náladu

Zapečené špagety s tuniakom sú určite chutným stredomorským jedlom s paradajkovou omáčkou, cesnakom, olivovým olejom, syrom ricotta a stredomorským korením. Bohatú chuť jedla doplňte vhodne vybraným vínom.

Suroviny

2 lyžice olivového oleja
2 strúčiky cesnaku
390g Podravka krájaných paradajok s chilli
115g Eva tuniaka v olivovom oleji
300g syra ricotta
400g Špagety Podravka
8ks zelených odkôstkovaných olív
1 kávová lyžica Podravky ochucovadla
soľ, korenie
posekaná bazalka

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby40 min

  • 1 Na olivovom oleji speníme cesnak, pridáme krájané paradajky s chilli, soľ, korenie, Podravku ochucovadlo a podľa potreby podlejeme trochou vody. Varíme 10 minút.
  • 2 Potom pridáme scedený tuniak s rozmrveným syrom ricotta a pripravenú omáčku spojíme s uvarenými špagetami.
  • 3 Zmes vložíme do ohňovzdornej misy, pridáme olivy a zapekáme v predhriatej rúre pri 200 ° C po dobu 15-20 minút.

Porcia

Pred podávaním posypeme bazalkou.

Malé tajomstvá

Ricottu môžeme zameniť akýmkoľvek iným čerstvým syrom

Zdieľať s priateľmi