Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Rolky zo sviečkovice s Ajvarom

Tuniakový šalát
Zeleninové špízy
Teľacie kotlety so zeleninou
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Grilovaný hamburger
Lasagne z panvice
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Zapečené špagety s tuniakom
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Paradajková polievka
Grilované rebierka
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Ražniči z lososa
Mediteránska rapsódia
Polievka s mäsovými guličkami
Šošovicová polievka so špenátom
Špagety zo Stredomoria
Ravioly so šalviou
Polievka z fazuľových strukov
Tournedos s maslovou zeleninou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Losos s cuketovou krustou
Chutný šalát z opečených zemiakov
Biela treska
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Tekvicová polievka s jablkom
Morčacina s citrónom a oreganom
Okúzľujúce letné kurča
Párky v slanine
Treska s vajíčkovým šalátom
Polievka z rukoly a kreviet
Bravčová panenka so zeleninou
Kuracie tyčinky v kečupe
Caponata a lá Podravka
Rizoto na španielsky spôsob
Špagety s jesennou omáčkou
Cuketové jednohubky
Rolky z roštenky so zeleninou
Hrachová polievka
Polievka z bôbu
Nové zemiaky s Ajvarom
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Ovocný šalát s kuracinou
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Cestovinový šalát so surimi
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Kuracie mäso na thajský spôsob
Guláš z cíceru a mangoldu
Lahodné pečené zemiaky
Pizza v zemiakoch
Mrkvová polievka
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Vyprážaný syr
Sladká bravčová panenka
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Hubový guľáš
Kuracie prsia pečené v rúre
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Biela ryba s fazuľou
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Kuracie mäso so zeleninou
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Letné zeleninové ragú
Pečená jahňacina s mandľami
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Kuracie fajitas
Pikantné bravčové závitky
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Bravčové kotlety s kuskusom
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Pohánka s klobásou
Pikantná rybacia zmes
Viac receptov pre túto náladu

Do skvelého mäsa zrolujte syr, šunku a vašu obľúbenú salámu a vychutnávajte si pikantnú zmes vytvorenú z tých najlepších potravín.

Suroviny

1, 2 kg sviečkovice
4 lyžice pikatného Ajvaru Podravka
150 g tenkých plátkov syra
100 g tenkých koliesok pikantnej salámy
100 g tenkých plátkov šunky
1 lyžica Podravka ochucovadla
čierne korenie mleté
olej na potretie grilu/panvice

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby45 min

  • 1 Sviečkovicu očistíme, umyjeme a osušíme papierovou utierkou.
  • 2 Ostrým nožom narežeme sviečkovicu tak, aby sme dostali jeden veľký plátok. Posypeme Podravka ochucovadlom, zľahka okoreníme a poriadne votrieme do mäsa. Potrieme Ajvarom Podravka a poukladáme najprv vrstvu plátkov šunky, potom salámy a nakoniec syra.
  • 3 Mäso opatrne zrolujeme do rolády a poriadne upevníme kuchynskou niťou.
  • 4 Po každých 2,5 - 3 cm pichneme do rolády špajdľu na to, aby ste spevnili roládu. Niť dáme preč a roládu nakrájame pomedzi zapichnuté špajdle tak, aby sme dostali rolky.
  • 5 Takto pripravené rolky opečieme na dobre zahriatom grile alebo grilovacej panvici. Grilujeme ich dovtedy, kým nedostanú peknú zlatistú farbu.

Tip

Namiesto sviečkovej môžete použiť aj roštenku alebo teľacie pliecko.

Porcia

Podávame teplé s prílohou podľa vášho výberu a chuti. Odporúčame kuskus so zeleninou.

Zdieľať s priateľmi