Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku

Caponata a lá Podravka
Lahodné pečené zemiaky
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Bravčové kotlety s kuskusom
Polievka z fazuľových strukov
Morčacina s citrónom a oreganom
Grilované rebierka
Cestoviny na stredomorský spôsob
Špagety zo Stredomoria
Pikantná rybacia zmes
Nové zemiaky s Ajvarom
Bravčová panenka so zeleninou
Chutný šalát z opečených zemiakov
Šošovicová polievka so špenátom
Teľacie kotlety so zeleninou
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Ražniči z lososa
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Tekvicová polievka s jablkom
Kuracie mäso so zeleninou
Treska s vajíčkovým šalátom
Cestovinový šalát so surimi
Sladká bravčová panenka
Párky v slanine
Tuniakový šalát
Pohánka s klobásou
Kuracie fajitas
Kuracie tyčinky v kečupe
Pikantné bravčové závitky
Losos s cuketovou krustou
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Rolky z roštenky so zeleninou
Rizoto na španielsky spôsob
Polievka z bôbu
Kuracie mäso na thajský spôsob
Kuracie prsia pečené v rúre
Hrachová polievka
Okúzľujúce letné kurča
Cuketové jednohubky
Ovocný šalát s kuracinou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Vyprážaný syr
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Polievka s mäsovými guličkami
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Letné zeleninové ragú
Pizza v zemiakoch
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Zapečené špagety s tuniakom
Lasagne z panvice
Paradajková polievka
Guláš z cíceru a mangoldu
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Pečená jahňacina s mandľami
Špagety s jesennou omáčkou
Grilovaný hamburger
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Polievka z rukoly a kreviet
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Tournedos s maslovou zeleninou
Mrkvová polievka
Ravioly so šalviou
Zeleninové špízy
Biela treska
Biela ryba s fazuľou
Mediteránska rapsódia
Hubový guľáš
Viac receptov pre túto náladu

Zeleninové fašírky sú jedlom, ktoré si môžete pripraviť z vašej obľúbenej zeleniny, alebo z tej, ktorú nájdete doma v chladničke.

Suroviny

350 g póru
450 g mrkvy
300 g zemiakov
štipku soli
1 lyžica ochucovadla Podravka Natur
100 g múky
100 g strúhanky
olej na vyprážanie

Použili sme

Podravka NATUR

Podravka NATUR

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby40 min

  • 1 Pór umyjeme, nakrájame na krúžky a dáme do hrnca.
  • 2 Mrkvu a zemiaky očistíme, ošúpeme, nakrájame na kocky a dáme do hrnca k póru. Zalejeme vodou, pridáme štipku soli a varíme na miernom ohni približne 15 minút.
  • 3 Uvarenú zeleninu scedíme a zmiešame s múkou a 50 g strúhanky.
  • 4 Všetko dobre premiešame a rukami vytvarujeme fašírky.
  • 5 Pripravené fašírky obalíme vo zvyšnej strúhanke a v oleji vypražíme dohneda.

Tip

Mrkvu môžete zameniť za tekvicu, pór za kel alebo môžete použiť vašu obľúbenú kombináciu zeleniny.

Porcia

Fašírky podávame s obľúbenou prílohou (ryža, zemiaky, bulgur,...) a šalátom.

Zdieľať s priateľmi