Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Morčacina s citrónom a oreganom

Grilovaný hamburger
Biela treska
Šošovicová polievka so špenátom
Ravioly so šalviou
Tournedos s maslovou zeleninou
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Polievka z bôbu
Špagety zo Stredomoria
Kuracie mäso na thajský spôsob
Lahodné pečené zemiaky
Nové zemiaky s Ajvarom
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Hrachová polievka
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Paradajková polievka
Guláš z cíceru a mangoldu
Grilované rebierka
Letné zeleninové ragú
Mediteránska rapsódia
Bravčová panenka so zeleninou
Kuracie prsia pečené v rúre
Pikantná rybacia zmes
Chutný šalát z opečených zemiakov
Tekvicová polievka s jablkom
Sladká bravčová panenka
Tuniakový šalát
Hubový guľáš
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Lasagne z panvice
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Zapečené špagety s tuniakom
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Zeleninové špízy
Bravčové kotlety s kuskusom
Špagety s jesennou omáčkou
Caponata a lá Podravka
Teľacie kotlety so zeleninou
Biela ryba s fazuľou
Párky v slanine
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Kuracie tyčinky v kečupe
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Vyprážaný syr
Rolky z roštenky so zeleninou
Polievka z fazuľových strukov
Cestovinový šalát so surimi
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Pizza v zemiakoch
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Polievka s mäsovými guličkami
Cuketové jednohubky
Kuracie fajitas
Mrkvová polievka
Treska s vajíčkovým šalátom
Ovocný šalát s kuracinou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Okúzľujúce letné kurča
Kuracie mäso so zeleninou
Pohánka s klobásou
Pečená jahňacina s mandľami
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Pikantné bravčové závitky
Ražniči z lososa
Cestoviny na stredomorský spôsob
Losos s cuketovou krustou
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Polievka z rukoly a kreviet
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Rizoto na španielsky spôsob
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Viac receptov pre túto náladu

Toto jedlo si určite obľúbia tí, ktorí majú radi chutné, osviežujúce a ľahké jedlo, čo určite predstavuje morčacie mäso ochutené citrónom a oreganom.

Suroviny

600 g morčacích pŕs
1 lyžica Podravka ochucovadla
2 lyžice oregana
1 lyžička čierneho mletého korenia
4 lyžice olivového oleja
1 citrón

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Očistené, umyté a vysušené morčacie mäso nakrájame na pásiky, potrieme Podravka ochucovadlom, oreganom a čiernym korením.
  • 2 Pripravené mäso opražíme na zahriatom olivovom oleji, dokým nebude zlatohnedé. Zložíme z ohňa a pokvapkáme citrónovou šťavou.

Tip

Morčacinu môžete nahradiť kuracinou.

Porcia

Podávame teplé s pečenými alebo varenými zemiakmi a sezónnym šalátom.

Zdieľať s priateľmi