Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Letné zeleninové ragú

Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Guláš z cíceru a mangoldu
Chutný šalát z opečených zemiakov
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Špagety zo Stredomoria
Kuracie tyčinky v kečupe
Kuracie mäso na thajský spôsob
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Biela ryba s fazuľou
Pohánka s klobásou
Mrkvová polievka
Pečená jahňacina s mandľami
Hubový guľáš
Ravioly so šalviou
Rizoto na španielsky spôsob
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Polievka z fazuľových strukov
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Zapečené špagety s tuniakom
Kuracie fajitas
Caponata a lá Podravka
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Šošovicová polievka so špenátom
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Ražniči z lososa
Cuketové jednohubky
Kuracie mäso so zeleninou
Tekvicová polievka s jablkom
Treska s vajíčkovým šalátom
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Polievka z rukoly a kreviet
Bravčová panenka so zeleninou
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Párky v slanine
Lahodné pečené zemiaky
Pikantné bravčové závitky
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Polievka s mäsovými guličkami
Zeleninové špízy
Lasagne z panvice
Teľacie kotlety so zeleninou
Pikantná rybacia zmes
Grilovaný hamburger
Tournedos s maslovou zeleninou
Bravčové kotlety s kuskusom
Pizza v zemiakoch
Tuniakový šalát
Grilované rebierka
Nové zemiaky s Ajvarom
Okúzľujúce letné kurča
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Vyprážaný syr
Rolky z roštenky so zeleninou
Biela treska
Hrachová polievka
Morčacina s citrónom a oreganom
Špagety s jesennou omáčkou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Paradajková polievka
Kuracie prsia pečené v rúre
Losos s cuketovou krustou
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Mediteránska rapsódia
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Cestovinový šalát so surimi
Sladká bravčová panenka
Ovocný šalát s kuracinou
Polievka z bôbu
Viac receptov pre túto náladu

Jemná chuť polievky s pórom a červenou fazuľkou je ideálnou voľbou v letnom období. Opečená slaninka je len chutnou bodkou k tomuto nenáročnému chutnému jedlu.

Suroviny

2 polievkové lyžice extra panenského olivového oleja
1 pór (100 g)
1 mrkva (80 g)
½ čajovej lyžičky sekaného rozmarínu
1 polievková lyžička paradajkového pretlaku
1 krabička Podravka krájaných paradajok (390 g)
1 konzervu červenej fazule (800 g)
8 kusov cherry paradajok
4 plátky pancetty
1 polievková lyžica Podravky ochucovadla

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby30 min

  • 1 Na zohriatom oleji osmažíme nakrájaný pór, mrkvu a rozmarín. Dusíme na miernom ohni pokiaľ zelenina nezmäkne.
  • 2 Pridáme paradajkový pretlak a necháme zovrieť. Neskôr pridáme krájané paradajky a zalejeme trochou vody.
  • 3 Privedieme do varu a varíme 10 minút, pridáme vodu (asi 800 ml), potom pridáme fazuľu, polievkovú lyžicu Podravky ochucovadla. Privedieme do varu a po 5 minútach odstavíme z ohňa a necháme vychladnúť.
  • 4 Odoberieme 2 šálky polievky a elektronickým mixérom zmixujeme. Pridáme späť do polievky a pomiešame. Ak je potrebné posolíme a okoreníme.
  • 5 Pancettu nakrájame na kocky a dozlatista opražíme na oleji.

Porcia

Polievku nalejeme do servírovacej misky, ozdobíme opraženú pancettou a paradajkou.

Malé tajomstvá

Hustota polievky závisí od množstvo zmixovanej polievky, ktorú do nej vylejete.

Zdieľať s priateľmi