Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Hubový guľáš

Nové zemiaky s Ajvarom
Okúzľujúce letné kurča
Polievka z bôbu
Treska s vajíčkovým šalátom
Cuketové jednohubky
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Morčacina s citrónom a oreganom
Biela ryba s fazuľou
Vyprážaný syr
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Zeleninové špízy
Špagety zo Stredomoria
Bravčové kotlety s kuskusom
Mediteránska rapsódia
Šošovicová polievka so špenátom
Paradajková polievka
Losos s cuketovou krustou
Pikantná rybacia zmes
Biela treska
Grilované rebierka
Letné zeleninové ragú
Polievka z fazuľových strukov
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Caponata a lá Podravka
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Kuracie prsia pečené v rúre
Rolky z roštenky so zeleninou
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Lahodné pečené zemiaky
Kuracie mäso na thajský spôsob
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Polievka s mäsovými guličkami
Guláš z cíceru a mangoldu
Bravčová panenka so zeleninou
Kuracie mäso so zeleninou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Mrkvová polievka
Špagety s jesennou omáčkou
Pečená jahňacina s mandľami
Pizza v zemiakoch
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Pohánka s klobásou
Kuracie fajitas
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Polievka z rukoly a kreviet
Tekvicová polievka s jablkom
Sladká bravčová panenka
Ravioly so šalviou
Grilovaný hamburger
Cestovinový šalát so surimi
Párky v slanine
Ovocný šalát s kuracinou
Tournedos s maslovou zeleninou
Hrachová polievka
Teľacie kotlety so zeleninou
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Pikantné bravčové závitky
Kuracie tyčinky v kečupe
Cestoviny na stredomorský spôsob
Rizoto na španielsky spôsob
Lasagne z panvice
Chutný šalát z opečených zemiakov
Tuniakový šalát
Zapečené špagety s tuniakom
Ražniči z lososa
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Viac receptov pre túto náladu

Guľáš z hríbov doplnený o slaninu a pasírované paradajky vám poskytne pastvu nie len pre oči ale aj pre vaše chuťové poháriky.

Suroviny

2 - 3 lyžice oleja
1 cibuľa
50 g slaniny
1 zeler
1 mrkva
600 g húb (šampiňóny, hliva, dubáky)
750 g zemiakov
2 kocky hovädzieho bujónu Podravka
100 ml pasírovaných paradajok Podravka
2 lyžičky múky
2 strúčiky cesnaku
1 chilli paprička
petržlenová vňať
bobkový list
soľ

Použili sme

Hovädzí bujón

Hovädzí bujón

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 35 min

  • 1 Na oleji krátko opečieme na jemno nakrájanú cibuľu, na menšie kúsky nakrájanú slaninu, mrkvu a zeler nakrájanú na kocky.
  • 2 Pridáme očistené huby, zemiaky nakrájané na kocky a bobkový list.
  • 3 Osolíme, premiešame, zalejeme horúcou vodou tak, aby boli všetky ingrediencie v hrnci zakryté. Pridáme Podravka bujón a varíme na miernom ohni cca 15 - 20 minút.
  • 4 Pridáme Podravka pasírované paradajky, múku, pretlačený cesnak, nakrájanú chilli papričku a varíme ešte 5 minút.
  • 5 Podľa potreby osolíme, pridáme ešte trochu vody a prevaríme.

Tip

Toto jedlo môžete pripraviť z jedného alebo z viacerých druhov hríbov. Takisto môžete použiť sušené hríby, ktoré ste predtým namočili do vody.

Porcia

Posypeme petržlenovou vňaťou a podávame s opečeným krajcom chleba.

Zdieľať s priateľmi