Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Losos s cuketovou krustou

Cestoviny farfalle s kozím syrom
Hubový guľáš
Caponata a lá Podravka
Ražniči z lososa
Polievka z fazuľových strukov
Rolky z roštenky so zeleninou
Cestovinový šalát so surimi
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Párky v slanine
Paradajková polievka
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Polievka z bôbu
Mrkvová polievka
Teľacie kotlety so zeleninou
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Pečená jahňacina s mandľami
Cuketové jednohubky
Bravčová panenka so zeleninou
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Ravioly so šalviou
Letné zeleninové ragú
Kuracie mäso na thajský spôsob
Tekvicová polievka s jablkom
Kuracie prsia pečené v rúre
Pizza v zemiakoch
Grilovaný hamburger
Guláš z cíceru a mangoldu
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Lasagne z panvice
Cestoviny na stredomorský spôsob
Nové zemiaky s Ajvarom
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Kuracie mäso so zeleninou
Chutný šalát z opečených zemiakov
Zapečené špagety s tuniakom
Špagety zo Stredomoria
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Morčacina s citrónom a oreganom
Treska s vajíčkovým šalátom
Mediteránska rapsódia
Kuracie tyčinky v kečupe
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Tournedos s maslovou zeleninou
Lahodné pečené zemiaky
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Polievka s mäsovými guličkami
Šošovicová polievka so špenátom
Sladká bravčová panenka
Pohánka s klobásou
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Bravčové kotlety s kuskusom
Polievka z rukoly a kreviet
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Pikantné bravčové závitky
Zeleninové špízy
Grilované rebierka
Hrachová polievka
Špagety s jesennou omáčkou
Biela treska
Kuracie fajitas
Pikantná rybacia zmes
Vyprážaný syr
Tuniakový šalát
Ovocný šalát s kuracinou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Okúzľujúce letné kurča
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Rizoto na španielsky spôsob
Biela ryba s fazuľou
Viac receptov pre túto náladu

Vyskúšajte tohto lososa so zaujímavou krustou a vyčarujte tak svojej rodine alebo priateľom chutné a netradičné jedlo.

Suroviny

4 filety lososa
1/2 balenia Podravky Natur na ryby
kôpor sušený/čerstvý
3 mladé cukety
čierne korenie
soľ
3 lyžice olivového oleja

Použili sme

Podravka NATUR na ryby

Podravka NATUR na ryby

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Lososa posypeme Podravkou Natur na ryby a kôprom.
  • 2 Položíme ho dolu kožou do pekáča na pečenie a pokrytého papierom na pečenie.
  • 3 Cukety nakrájame na tenké rezance, okoreníme a osolíme ich a premiešame. Pripravenú zmes dáme na filety a pokvapkáme olivovým olejom.
  • 4 Vložíme do rúry vyhriatej na 180 °C a pečieme približne 15 minút.

Tip

Lososa nemôžete piecť príliš dlho, pretože nebude šťavnatý. Môžete do krusty pridať aj 70 g lupienkou mandlí a budete ju mať chrumkavejšiu.

Porcia

Lososa podávame s varenými zemiakmi alebo inou prílohou podľa chuti.

Zdieľať s priateľmi