Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Kura s jemnou stredomorskou omáčkou

Lasagne z panvice
Rolky z roštenky so zeleninou
Losos s cuketovou krustou
Tuniakový šalát
Hubový guľáš
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Špagety zo Stredomoria
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Špagety s jesennou omáčkou
Grilované rebierka
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Okúzľujúce letné kurča
Treska s vajíčkovým šalátom
Kuracie fajitas
Kuracie prsia pečené v rúre
Ravioly so šalviou
Pikantné bravčové závitky
Cestoviny na stredomorský spôsob
Kuracie mäso na thajský spôsob
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Lahodné pečené zemiaky
Pizza v zemiakoch
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Pikantná rybacia zmes
Pečená jahňacina s mandľami
Zapečené špagety s tuniakom
Bravčové kotlety s kuskusom
Teľacie kotlety so zeleninou
Letné zeleninové ragú
Grilovaný hamburger
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Caponata a lá Podravka
Párky v slanine
Vyprážaný syr
Biela ryba s fazuľou
Polievka s mäsovými guličkami
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Tournedos s maslovou zeleninou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Sladká bravčová panenka
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Polievka z rukoly a kreviet
Zeleninové špízy
Paradajková polievka
Kuracie mäso so zeleninou
Pohánka s klobásou
Tekvicová polievka s jablkom
Polievka z bôbu
Rizoto na španielsky spôsob
Šošovicová polievka so špenátom
Biela treska
Chutný šalát z opečených zemiakov
Polievka z fazuľových strukov
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Mediteránska rapsódia
Kuracie tyčinky v kečupe
Bravčová panenka so zeleninou
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Morčacina s citrónom a oreganom
Cestovinový šalát so surimi
Cuketové jednohubky
Ražniči z lososa
Ovocný šalát s kuracinou
Nové zemiaky s Ajvarom
Hrachová polievka
Guláš z cíceru a mangoldu
Mrkvová polievka
Viac receptov pre túto náladu

Tieto krehké kúsky kuracieho mäsa pripravené spolu so zeleným hráškom a pasírovanými paradajkami, podávané s gnocchi a posypané nastrúhaným syrom, sú ako stvorené stať sa trvalou súčasťou vášho jedálnička.

Suroviny

600 g kuracích pŕs
200 g mrazeného hrášku
3 polievkové lyžice olivového oleja
2 strúčiky cesnaku
200 ml pasírovaných paradajok Podravka
100 ml bieleho vína
1 polievková lyžica nasekanej petržlenovej vňate
gnocchi
soľ
mleté čierne korenie
1 polievková lyžica Podravka ochucovadla

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby25 min

  • 1 V panvici na rozohriatom oleji opražíme na pásiky nakrájané kuracie mäso.
  • 2 Pridáme pretlačený cesnak a mrazený hrášok, krátko spolu osmažíme a pridáme pasírované paradajky Podravka.
  • 3 Ochutíme jednou lyžicou Podravka ochucovadla, prilejeme víno a na miernom plameni necháme variť po dobu 5-10 minút.
  • 4 Pred podávaním podľa chuti osolíme, okoreníme a posypeme nasekanou petržlenovou vňaťou.

Tip

Ak uprednostňujete hustejšie omáčky, môžete počas varenia do omáčky primiešať jednu čajovú lyžičku kukuričného škrobu rozmiešaného vo vode.

Porcia

Podávame spolu s uvarenými gnocchi, posypané hoblinami nastrúhaného parmezánu.

Zdieľať s priateľmi