Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Špagety zo Stredomoria

Teľacie kotlety so zeleninou
Pikantná rybacia zmes
Cuketové jednohubky
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Okúzľujúce letné kurča
Polievka z bôbu
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Kuracie fajitas
Pečená jahňacina s mandľami
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Caponata a lá Podravka
Rolky z roštenky so zeleninou
Kuracie mäso na thajský spôsob
Párky v slanine
Mrkvová polievka
Grilovaný hamburger
Bravčové kotlety s kuskusom
Šošovicová polievka so špenátom
Tuniakový šalát
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Bravčová panenka so zeleninou
Kuracie mäso so zeleninou
Lasagne z panvice
Cestovinový šalát so surimi
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Nové zemiaky s Ajvarom
Vyprážaný syr
Pizza v zemiakoch
Zapečené špagety s tuniakom
Hrachová polievka
Ražniči z lososa
Kuracie prsia pečené v rúre
Tournedos s maslovou zeleninou
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Polievka s mäsovými guličkami
Špagety s jesennou omáčkou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Mediteránska rapsódia
Sladká bravčová panenka
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Guláš z cíceru a mangoldu
Polievka z rukoly a kreviet
Tekvicová polievka s jablkom
Pikantné bravčové závitky
Pohánka s klobásou
Paradajková polievka
Treska s vajíčkovým šalátom
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Morčacina s citrónom a oreganom
Rizoto na španielsky spôsob
Biela treska
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Cestoviny na stredomorský spôsob
Polievka z fazuľových strukov
Zeleninové špízy
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Lahodné pečené zemiaky
Grilované rebierka
Ravioly so šalviou
Chutný šalát z opečených zemiakov
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Biela ryba s fazuľou
Hubový guľáš
Letné zeleninové ragú
Losos s cuketovou krustou
Ovocný šalát s kuracinou
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Kuracie tyčinky v kečupe
Viac receptov pre túto náladu

Špagety zo Stredomoria sa nezaobídu bez dusenej zeleniny, ančovičiek a tuniaka. Celé to zavŕšite nastrúhaným parmezánom a môžete si byť istý, že s týmto jedlom určite zožnete úspech a skvelo predvediete svoje kulinárske schopnosti.

Suroviny

300 g Podravka špagiet
3 konzervy Eva tuniaka v olivovom oleji
1 cibuľa
1 červená paprika
2 strúčiky cesnaku
3 konzervy ančovičiek
1 lyžička Podravka ochucovadla Pikant
120 g zelených odkôstkovaných olív
390 g Podravka krájaných paradajok
1/2 lyžičky sušeného oregana
čierne korenie mleté
soľ
parmezán

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby35 min

  • 1 Olej z tuniaka vylejeme do hlbokej panvice a zahrejeme ho. Pridáme najemno nakrájanú cibuľu a papriku nakrájanú na kocky a opekáme, dokým nezmäknú.
  • 2 Pridáme pretlačený cesnak, nakrájané ančovičky, Podravka ochucovadlo Pikant a za stáleho miešania naďalej restujeme.
  • 3 Pridáme krájané paradajky Podravka a oregano a poriadne premiešame. Na miernom ohni varíme približne 15 minút, dokým omáčka nezhustne.
  • 4 Dochutíme soľou a korením a vmiešame rozdrobený tuniak a olivy.
  • 5 Špagety uvaríme podľa návodu na obale, scedíme ich a pridáme na panvicu k omáčke. Poriadne premiešame a krátko povaríme.

Tip

Namiesto krájaných paradajok môžete použiť aj lúpané paradajky Podravka.

Porcia

Podávame teplé a posypané nastrúhaným parmezánom.

Zdieľať s priateľmi