Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Biela ryba s fazuľou

Grilované rebierka
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Pizza v zemiakoch
Lasagne z panvice
Rolky z roštenky so zeleninou
Lahodné pečené zemiaky
Polievka s mäsovými guličkami
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Zapečené špagety s tuniakom
Pikantná rybacia zmes
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Caponata a lá Podravka
Párky v slanine
Špagety s jesennou omáčkou
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Špagety zo Stredomoria
Nové zemiaky s Ajvarom
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Tekvicová polievka s jablkom
Guláš z cíceru a mangoldu
Hubový guľáš
Kuracie prsia pečené v rúre
Kuracie mäso na thajský spôsob
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Zeleninové špízy
Biela treska
Bravčová panenka so zeleninou
Kuracie tyčinky v kečupe
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Tournedos s maslovou zeleninou
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Rizoto na španielsky spôsob
Cestovinový šalát so surimi
Kuracie fajitas
Losos s cuketovou krustou
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Hrachová polievka
Cestoviny na stredomorský spôsob
Pikantné bravčové závitky
Sladká bravčová panenka
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Mrkvová polievka
Grilovaný hamburger
Polievka z bôbu
Ravioly so šalviou
Šošovicová polievka so špenátom
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Polievka z fazuľových strukov
Tuniakový šalát
Cuketové jednohubky
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Bravčové kotlety s kuskusom
Paradajková polievka
Chutný šalát z opečených zemiakov
Treska s vajíčkovým šalátom
Okúzľujúce letné kurča
Morčacina s citrónom a oreganom
Ražniči z lososa
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Ovocný šalát s kuracinou
Letné zeleninové ragú
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Teľacie kotlety so zeleninou
Pečená jahňacina s mandľami
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Vyprážaný syr
Kuracie mäso so zeleninou
Mediteránska rapsódia
Polievka z rukoly a kreviet
Pohánka s klobásou
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Viac receptov pre túto náladu

Biela ryba a biela fazuľa s chutnými paradajkami vytvorí ideálne jedlo na horúce letné dni.

Suroviny

800 g filiet z bielej ryby
1 lyžica Podravka ochucovadla
1 červená paprika
1 žltá paprika
1 konzerva lúpaných paradajok Podravka
1 konzerva bielej fazule
1 citrón
30 ml olivového oleja
soľ

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby40 min

  • 1 Filety z bielej ryby pokvapkáme citrónovou šťavou, posypeme Podravka ochucovadlom a necháme postáť 15 minút.
  • 2 V širokej panvici zohrejeme olej a opečieme rybu z oboch strán. Keď je ryba hotová zložíme ju z ohňa a dáme ju na teplé miesto.
  • 3 Do tej istej panvici pridáme najemno nakrájanú cibuľu a opražíme ju dozlatista. Pridáme nakrájanú žltú a červenú papriku, lúpané paradajky, osolíme a varíme cca 15 minút.
  • 4 Potom pridáme zcedenú fazuľu, rybu a krátko povaríme, aby sa chute poriadne prepojili.

Tip

Jedlo bude mať ešte bohatšiu chuť, keď ho pripravíte z viacerých druhov rýb. Potom si však treba dať pozor na množstvo.

Porcia

Posypeme nakrájanou petržlenovou vňaťou a podávame.

Zdieľať s priateľmi