Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Guláš z cíceru a mangoldu

Chutný šalát z opečených zemiakov
Grilovaný hamburger
Okúzľujúce letné kurča
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Kuracie mäso na thajský spôsob
Kuracie tyčinky v kečupe
Pikantné bravčové závitky
Kuracie prsia pečené v rúre
Treska s vajíčkovým šalátom
Sladká bravčová panenka
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Rolky z roštenky so zeleninou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Ovocný šalát s kuracinou
Tekvicová polievka s jablkom
Lasagne z panvice
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Teľacie kotlety so zeleninou
Vyprážaný syr
Pizza v zemiakoch
Mediteránska rapsódia
Hubový guľáš
Grilované rebierka
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Cuketové jednohubky
Kuracie mäso so zeleninou
Pohánka s klobásou
Ražniči z lososa
Pikantná rybacia zmes
Lahodné pečené zemiaky
Tournedos s maslovou zeleninou
Losos s cuketovou krustou
Cestovinový šalát so surimi
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Zeleninové špízy
Ravioly so šalviou
Polievka s mäsovými guličkami
Párky v slanine
Tuniakový šalát
Biela ryba s fazuľou
Hrachová polievka
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Morčacina s citrónom a oreganom
Polievka z fazuľových strukov
Nové zemiaky s Ajvarom
Šošovicová polievka so špenátom
Špagety zo Stredomoria
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Paradajková polievka
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Polievka z bôbu
Polievka z rukoly a kreviet
Letné zeleninové ragú
Mrkvová polievka
Biela treska
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Caponata a lá Podravka
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Pečená jahňacina s mandľami
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Kuracie fajitas
Bravčová panenka so zeleninou
Zapečené špagety s tuniakom
Bravčové kotlety s kuskusom
Rizoto na španielsky spôsob
Špagety s jesennou omáčkou
Viac receptov pre túto náladu

Teplý guláš z cíceru a manglodu podávajte s hriankou a užite si jeho vynikajúcu chuť.

Suroviny

3 polievkové lyžice olivového oleja
1 malá cibuľa (60 g)
480 g uvareného Lagris cíceru
100 g mangoldu
1 bal. Podravka krájaných paradajok (390 g)
1 čajová lyžička cukru
mleté čierne korenie
½ čili papričky
1 polievková lyžica Podravky ochucovadla

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby25 min

  • 1 Cibuľu osmažíme na olivovom oleji, pridáme najemno nasekaný cesnak a krájané paradajky. Ochutíme jednou lyžicou Podravky, cukrom, nasekanou čili papričkou a necháme variť asi 5-10 minút. Pridáme uvarený cícer a zalejeme 700 ml vody.
  • 2 Keď guláš zovrie, pridáme nasekaný mangold a varíme ešte ďalších 5-10 minút.
  • 3 Osolíme, okoreníme a podávame teplé s hriankou.

Malé tajomstvá

Tento istý recept môžete použiť aj na prípravu fazuľového gulášu.

Zdieľať s priateľmi