Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Nové zemiaky s Ajvarom

Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Guláš z cíceru a mangoldu
Tekvicová polievka s jablkom
Pohánka s klobásou
Mrkvová polievka
Ravioly so šalviou
Polievka z bôbu
Caponata a lá Podravka
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Paradajková polievka
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Tournedos s maslovou zeleninou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Chutný šalát z opečených zemiakov
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Mediteránska rapsódia
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Kuracie mäso so zeleninou
Kuracie prsia pečené v rúre
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Ovocný šalát s kuracinou
Párky v slanine
Polievka z rukoly a kreviet
Teľacie kotlety so zeleninou
Špagety s jesennou omáčkou
Pečená jahňacina s mandľami
Losos s cuketovou krustou
Treska s vajíčkovým šalátom
Hubový guľáš
Kuracie mäso na thajský spôsob
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Lasagne z panvice
Špagety zo Stredomoria
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Kuracie tyčinky v kečupe
Bravčová panenka so zeleninou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Tuniakový šalát
Pikantné bravčové závitky
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Pizza v zemiakoch
Biela ryba s fazuľou
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Hrachová polievka
Zapečené špagety s tuniakom
Polievka z fazuľových strukov
Kuracie fajitas
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Okúzľujúce letné kurča
Rizoto na španielsky spôsob
Biela treska
Cestovinový šalát so surimi
Šošovicová polievka so špenátom
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Zeleninové špízy
Polievka s mäsovými guličkami
Rolky z roštenky so zeleninou
Sladká bravčová panenka
Bravčové kotlety s kuskusom
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Morčacina s citrónom a oreganom
Cuketové jednohubky
Grilovaný hamburger
Grilované rebierka
Letné zeleninové ragú
Ražniči z lososa
Pikantná rybacia zmes
Lahodné pečené zemiaky
Vyprážaný syr
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Viac receptov pre túto náladu

Ak pripravíte nové zemiaky s obzvlášť chutným Ajvarom od Podravky a Podravkou na pečené zemiaky, tak dostanete skvelé jedlo, ktoré budete chcieť jesť každý deň.

Suroviny

1 kg malých nových zemiakov
1 Podravka na pečené zemiaky
2 lyžice domácej bravčovej masti
100 g jemného Ajvaru Podravka
petržlenová vňať

Použili sme

Podravka NATUR na pečené zemiaky

Podravka NATUR na pečené zemiaky

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby50 min

  • 1 Zemiaky poriadne umyjeme, dáme ich do studenej neosolenej vody a položíme na oheň. Varíme asi 15 minút a potom ich zcedíme.
  • 2 Posypeme ich Podravkou na pečené zemiaky, zalejeme ich roztopenou bravčovou masťou a dobre premiešame.
  • 3 Pripravené zemiaky dáme na rozohriatu grilovaciu panvicu alebo gril a pečieme ich, dokým nebudú pekné zlatisté a mäkké v strede.
  • 4 Hotové zemiaky vyberieme do misky, pridáme Ajvar Podravka, posypeme petržlenovou vňáťou a poriadne premiešame.

Tip

Ajvar môžete zamiešať aj do zemiakov spolu s Podravkou na pečené zemiaky a masťou a až potom ich piecť.

Porcia

Podávame samostatne alebo na grilovačke s grilovaným mäsom podľa vašej chuti.

Zdieľať s priateľmi