Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Paradajková polievka

Bravčová panenka so zeleninou
Špagety zo Stredomoria
Okúzľujúce letné kurča
Biela treska
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Chutný šalát z opečených zemiakov
Lasagne z panvice
Morčacina s citrónom a oreganom
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Polievka z fazuľových strukov
Letné zeleninové ragú
Pečená jahňacina s mandľami
Grilovaný hamburger
Pizza v zemiakoch
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Ražniči z lososa
Vyprážaný syr
Caponata a lá Podravka
Teľacie kotlety so zeleninou
Grilované rebierka
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Polievka z bôbu
Kuracie prsia pečené v rúre
Mrkvová polievka
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Párky v slanine
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Pohánka s klobásou
Ravioly so šalviou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Sladká bravčová panenka
Lahodné pečené zemiaky
Treska s vajíčkovým šalátom
Tekvicová polievka s jablkom
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Guláš z cíceru a mangoldu
Rizoto na španielsky spôsob
Špagety s jesennou omáčkou
Ovocný šalát s kuracinou
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Polievka s mäsovými guličkami
Šošovicová polievka so špenátom
Rolky z roštenky so zeleninou
Kuracie mäso na thajský spôsob
Hrachová polievka
Zapečené špagety s tuniakom
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Polievka z rukoly a kreviet
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Kuracie tyčinky v kečupe
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Mediteránska rapsódia
Losos s cuketovou krustou
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Cuketové jednohubky
Bravčové kotlety s kuskusom
Cestovinový šalát so surimi
Tournedos s maslovou zeleninou
Kuracie fajitas
Tuniakový šalát
Pikantné bravčové závitky
Kuracie mäso so zeleninou
Zeleninové špízy
Nové zemiaky s Ajvarom
Pikantná rybacia zmes
Hubový guľáš
Biela ryba s fazuľou
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Viac receptov pre túto náladu

Suroviny

3 lyžice olivového oleja
1 cibuľa
2 strúčiky cesnaku
390 g Podravka krájaných paradajok s bazalkou a oreganom
1 l paradajkového džúsu
1 dcl vody
1 lyžica Podravky ochucovadla
soľ
čierne korenie
cukor
parmezán
bazalka

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby20 min

  • 1 Na horúcom oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľku a cesnak. Pridáme krájané paradajky s bazalkou a oreganom.
  • 2 Celú zmes premiešame, zalejeme paradajkovým džúsom a 1 dcl vody a necháme prevrieť.
  • 3 Polievku dochutíme Podravka ochucovadlom, čiernym korením, soľou, cukrom a krátko povaríme.

Porcia

Podávame s parmezánom a ozdobíme bazalkou.

Malé tajomstvá

Pre dosiahnutie hladkej krémovej polievky použijeme elektronický mixér.

Zdieľať s priateľmi